Ajankohtaista

Lapset, Liikunta, luonto, Nuoriso, Tapahtumat

Maastopyörätapahtuma Rajamäellä 7.5.

3.5.2022

Etelä-Suomen hienoin maastopyörätapahtuma, EVOC MTB2022, järjestetään Rajamäellä lauantaina 7.5. klo 9–17. Tapahtumassa on eri-ikäisille ja -tasoisille osallistujille kilpa- ja kuntosarjoja. Kisa ajetaan Rajamäen upeilla maastopoluilla. Kisat tarjoavat katselijoille kihelmöivää kisatunnelmaa niin maastossa kuin uimahallin kupeessa olevalla maalialueella ja tapahtumatorilla.

Kilpa- ja kuntosarjoja eri-ikäisille

Kisat järjestää Team Evoc Finland.  Kisassa on kilpa- ja kuntosarjoja eri-ikäisille osallistujille, ja ajettavat matkat vaihtelevat kahden kilometrin minimaratonista 60 kilometrin täysmatkaan. Kisa soveltuukin sekä maastopyöräharrastusta aloitteleville että sitä pidempään harrastaneille.

”Kisojen ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta kuntosarjoihin on mahdollista jälki-ilmoittautua kisapaikalla perjantaina 6.5 klo 17–19 ja lauantaina 7.5. klo 9–11.”, sanoo tapahtuman johtaja Tomi Paavola.

”Jälki-ilmoittautuneiden osallistumismaksu sisältää huoltopisteiden tarjonnan, sisäänpääsyn Rajamäen uimahalliin ja tietysti hienon päivän upeassa maastossa”, lisää Paavola.

Minimaratoneja perheen pienimmille

Minimaratoneja on tarjolla joko 10/20 kilometrin pituinen reitti tai perheen pienimmille tarkoitettu kahden kilometrin reitti. MTB 10/20 km minimaratonilla ajetaan maastopyörällä pääosin ulkoilureiteillä ja helpoilla poluilla.

Perheen pienimpien reitti, jonka voi ajaa millä tahansa pyörällä, koostuu viidestä noin 400 metrin mittaisesta kierroksesta. Kierros on sijoitettu tapahtuma-alueelle ja reitti on pääsääntöisesti hyväpintaista ulkoilureittiä ja nurmikkoa.

Minimaratonien ikäsuositus on 4–9-vuotta, lapsen huoltaja saa olla reitillä mukana ja maaliintulijat palkitaan mitalilla.

Uimahallin nurkalla kisojen tapahtumatori

Uimahallin vieressä on myös kisojen tapahtumatori – markkinahumua ja pyöräilytunnelmaa tulvillaan. Tapahtumatorilla esitellään esimerkiksi sähköpyöriä sekä myydään erilaisia pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita, kuten ajovarusteita ja varaosia.

Tapahtumatorilla omia tuotteitaan esittelevät esimerkiksi autoliike ja panimo, ja torilta saa ostaa monenlaisia herkkuja, kuten burgereita ja vohveleita.

Tervetuloa seuraamaan kisoja ja tutustumaan tapahtumatorin tarjontaan!

Created with GIMP
Takaisin listaukseen