Ajankohtaista

Ilmastotyö, Viheralueet

Maaniitun viljelyspalstojen haku alkaa maanantaina 25.3.

24.3.2024

Kunta vuokraa viljelyspalstoja täysi-ikäisille nurmijärveläisille Maaniitun peltoalueelta, osoitteessa Väinöläntie 4b, Nurmijärvi. Palstan koko on 50 m2, ja niiden haku alkaa huomenna 25.3.2024 klo 9. Palstaa haetaan tänä vuonna vain sähköisellä lomakkeella, ja hakuaika päättyy 30.4. Viljelyspalstat jaetaan hakijoiden kesken. Jos hakijoita on enemmän kuin palstoja, niin palstat arvotaan hakijoiden kesken. Palstan viljelyaika alkaa 10.5.

Viljelyspalstan haku

Viljelyspalstan hakuaika on 25.3.-30.4.2024. Palstaa haetaan huomisesta klo 9 lähtien tällä sähköisellä lomakkeella

Viljelyspalstat jaetaan hakijoiden kesken 2.5.2024. Jos hakijoita on enemmän kuin palstoja, niin palstat arvotaan hakijoiden kesken. Ilman palstaa jääneille hakijoille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.  Palstan saaneelle hakijalle lähetetään palstojen jaon jälkeen sähköpostitse tietoa vuokrauksesta, alueen säännöistä ja viljelyspalstan numero.

Lasku viljelyspalstan vuokrauksesta lähetetään postitse ja se tulee maksaa eräpäivään mennessä viljelypaikan varmistamiseksi. Vuosivuokra sopimusajalta on 25 €/palsta.

Lue tarkemmin viljelyspalstojen vuokrauksesta ja ehdoista kunnan kotisivuilta.

Palstojen vuokra- eli viljelyaika yksivuotisilla paikoilla on 10.5.–13.10.2024. Yksivuotisen paikan vuokraan sisältyy ennen viljelyaikaa tehtävä maanmuokkaus, kasteluvesi sekä maatuvan jätteen kompostointimahdollisuus.

Takaisin listaukseen