Ajankohtaista

Hyvinvointi, Ilmastotyö, Viheralueet

Maaniitun viljelypalstaa voi hakea 30.4. asti

12.4.2023

Kunta vuokraa viljelypalstoja Maaniitun peltoalueelta. Viljelypalstaa voi hakea täysi-ikäinen nurmijärveläinen 30.4. saakka joko sähköpostitse tai kirjastosta saatavalla hakulomakkeella. Viljelypalstat jaetaan hakijoiden kesken 2.5. Jos hakijoita on enemmän kuin palstoja, niin palstat arvotaan.

Palstaa haetaan huhtikuussa ja viljelyaika alkaa 12.5.

Viljelypalstat sijaitsevat osoitteessa Väinöläntie 4b, Nurmijärvi. Yhden palstan koko on 50 m2.  Vuokra viljelyajalta, 12.5.–13.10.2023, on 25 €. Vuokraan sisältyy ennen viljelyaikaa tehtävä maanmuokkaus, kasteluvesi sekä maatuvan jätteen kompostointimahdollisuus.

Viljelypalstan hakuaika päättyy 30.4.2023. Palstaa voi hakea sähköpostitse. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen viljelyspalstat@nurmijarvi.fi.  Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Palstaa voi hakea myös paperisella hakulomakkeella, joita saa kirjastoista. Lomake palautetaan kirjastoon viimeistään lauantaina 29.4.2023.

Viljelypalstojen jaon tai arpomisen jälkeen hakijalle lähetetään kirje, jossa on tietoa vuokrauksesta, alueen säännöistä, viljelypalstan numero sekä lasku, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä viljelypaikan varmistamiseksi.

Lisätietoa viljelypalstoista löytyy kunnan verkkosivuilta.

Takaisin listaukseen