Ajankohtaista

Kaikki, Tontit

Kysytyt Klaukkalan omakotitontit hakuun keväällä 2021

8.9.2020

Nurmijärven kunnan uusin asuinalue sijaitsee Klaukkalassa jäähallin läheisyydessä. Vanha-Klaukan asuinalueelle on tulossa useita omakotitontteja, joista ensimmäisiä luovutetaan keväällä 2021.

Vanha-Klaukan tontit ovat herättäneet jo laajaa kiinnostusta. Valitettavasti tonttien tarkka hakuajankohta ei ole vielä tiedossa, joten tonteista kiinnostuneiden kannattaa seurata paikallislehteä, kunnan kotisivua sekä kunnan sometilejä. Kunnan tontit ovat luovutuskelpoisia, kun alueen kunnallistekniikka on rakennettu ja rakennukset voidaan liittää vesihuolto- ja sähköverkkoon.

Omakotitontit ovat pinta-alaltaan noin 700-2000 m2 ja tonttien hinnoittelupäätös tehdään vuoden vaiheessa. Asuinalueen asemakaavaan pääsee tutustumaan täältä ja rakentamistapaohjeisiin täältä.

Haku arvontamenettelyllä

Uusien kiinteähintaisten omakotitonttien haku perustuu arvontamenettelyyn, jossa kaikille tontinhakijoille arvotaan valintasijajärjestys tai laajemman tonttierän osalta arvotaan kullekin hakijalle luovutettava tontti. Hakijan tulee hakemuksessa ilmoittaa, haluaako hän ostaa vai vuokrata tontin. Haku kestää kahden viikon ajan ja arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä.

Omakotitonttitiedusteluihin vastaa maankäyttövalmistelija Maiju Laitala, puh. 040 317 2359 ja maankäyttöinsinööri Marja Puhakainen, puh. 040 317 2360.

Vanha-Klaukan alueen havainnekuva

Takaisin listaukseen