Ajankohtaista

Kaikki, Kunnanjohtajan blogi

Kunnanjohtajan blogi 4.4.2023 – Tuoreutta ja terveyttä!

4.4.2023

Pääsiäisen breikki tulee tänä vuonna täydelliseen ajankohtaan. Hiljainen viikko alkaa hiljentyä loppua kohden. Vaalikiireet ovat päättyneet ja Suomen Nato-prosessikin on saatu onnellisesti maaliin. On aika pistää hetkeksi läppäri kiinni, kännykkä äänettömälle ja ottaa aikaa perheelle ja läheisille.

Luvassa on aurinkoisia päiviä ja lämpötilat nousevat pääsiäisen pyhinä jopa 10 asteen kieppeille. Nyt kannattaa käyttää aikaa kevään vastaanottamiseen. Myllykoskella, Kuhakoskella ja Nukarinkoskella on odotettavissa upeita vedenvirtauksia.

Muuttolintuparvia voi bongailla sekä taivaalla, että peltoalueilla. Tien pientareilta voi jo alkaa bongailla kevään ensimmäisiä kukkia. Pihapiiriin ilmestyvät myös kevään ensimmäiset perhoset, kärpäset, muurahaiset, fasaanit ja leppäkertut. Kevätseurannasta saa koko perheelle mukavaa ja hyödyllistä tekemistä. Havainnoista voi ilmoittaa luontoliiton kevätseurantasivuille.

Ulkoilureitit ja metsäpolut saattavat olla vielä lumisia tai vetisiä, mutta ei kannata säikähtää, vaan pistää jalkaan hyvät kengät ja ottaa mukaan repullinen seikkailumieltä.

Tapahtumien puolesta pääsiäisenä näyttää olevan tarjolla mm. Perinteiset pääsiäismyyjäiset Heikkarin palvelutalolla keskiviikkona 5.4., Pikku Paronin pääsiäisbuffet su 9.4  ja uimahallin merirosvoja ja merenneitoja tapahtuma ma 10.4.

Seurakunnan pääsiäisnäytelmä Gospelpassio Magdalena esitetään useampana iltana Klaukkalan kirkossa. Näytelmän on ohjannut Kivi-juhlien Leena Hirvasniemi-Haverinen ja käsikirjoittanut Anni Pesonen. Esityksiä on ti 4.4., to 6.4., pe 7.4., la 8.4. Klaukkalan kirkossa klo 19.30.  Kiirastorstaina 6.4. esityksen jälkeen lyhyt ehtoollishetki. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Toisena pääsiäispäivänä 10.4. on Nurmijärven kirkossa klo 10 yhteinen kirkkohetki, jonka jälkeen seurakuntakeskuksessa on tarjolla lounasta, toimintapisteitä ja yhteistä tekemistä perheille. Ohjelmassa on klo 13 asti mm. pihaleikkejä, pikkupupujen hoitoa ja Taika-Petterin esitys.

Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

Outi

Takaisin listaukseen