Ajankohtaista

Kunnanjohtajan blogi

Kunnanjohtajan blogi 24.12. ”Iloa jouluun – ja malttia!”

24.12.2020

Vihdoin on se hetki vuodesta, jolloin voi luvan kanssa pysähtyä ja rauhoittua. Uskaltaisimmeko oikeasti ottaa tämän joulun rennosti ja stressaamatta? Vieraita varten ei tänä vuonna kannata siivota, eikä hössöttää. Muutoinkin voisi tehdä hyvää keskittyä siihen, mikä itsestä tuntuu mukavalta. Arvelen, että moni meistä on joutunut tämän vuoden aikana melko koville ja hyvä lahja itselle voisi olla lupaus rennosta ja iloisesta joulusta.

Muistatte, miten lentokoneissa ohjeistetaan – happinaamari ensin omille kasvoille ja sen jälkeen voi keskittyä ympäristöönsä.

Kun ei voi käydä vierailulla, olisiko hyvä hetki vaikka soitella pitkiä puheluita? Keskittyä kuuntelemaan ja antaa aikaa toisille tavalla, joka tällä hetkellä on mahdollista.  Hyvää joulun ajan tekemistä on valokuvien järjestely ja turhien kuvien deletointi. Siinähän voi samalla laittaa tuttaville jakoon kivoja muistoja vuosien varrelta.

Sohvalla rötköttely ei ole jouluna synti, mutta jos siihen kyllästyy kannattaa katsoa lähiseudulta joku kiva retkeilykohde ja lähteä ulkoilemaan. Nurmijärven kunnan liikuntapalveluiden videoista saa myös hyviä vinkkejä kotijumppailuun.

Koronan suhteen ei kuitenkaan vielä voi rentoutua. Nurmijärven tilanne on Keski-Uudenmaan kunnista heikoin ja jostain syystä meiltä on tällä jouluviikolla löytynyt enemmän uusia tartuntoja kuin naapureiltamme. On siis syytä olla varuillaan ja pitää malttia toisten ihmisten tapaamisissa. Muistaa maskit, käsidesit, etäisyydet – sekä se, että pientenkin oireiden kanssa on syytä mennä testiin.

Nurmijärven kunnan puolesta haluan kiittää teitä lämpimästi kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille oikein iloista joulua!

Kunnanjohtajan blogit >>

 

Takaisin listaukseen