Ajankohtaista

Kaikki

Kulttuuriavustusta haettavana vuonna 2023 tapahtuvaan toimintaan

3.11.2022

Hyvinvointilautakunnan myöntämän kulttuuriavustuksen ensimmäinen hakuaika vuoden 2023 toimintaan alkaa marraskuun puolivälissä. Hakulomakkeet aukeavat 15.11.2022 ja hakuaika päättyy 30.11.2022. Kulttuuriavustuksen toinen hakukierros järjestetään maaliskuussa 2023.

Harkinnanvaraista kulttuuriavustusta voidaan myöntää nurmijärveläisille yhdistyksille ja toimijoille kulttuuriavustussäännön mukaisesti.

Kulttuuriavustuksella tuetaan tapahtumien järjestämistä ja muuta kulttuuritoimintaa sekä kotiseututyötä. Taide- tai kulttuurialanyhdistys voi hakea lisäksi myös ohjaaja-avustusta ja vuokra-avustusta. Ammattitaiteilijat voivat hakea taiteilija-apurahaa ja 18-29 -vuotiaat taiteenopiskelijat stipendiä.

Hakijan tulee hyvissä ajoin ennen hakemista tutustua kulttuuriavustussääntöön, hakuohjeisiin ja hakukelpoisuuteen, sekä hakemuksessa vaadittaviin liitteisiin osoitteessa www.nurmijarvi.fi/kulttuuri –>Kulttuuriavustukset–>Hakeminen ja selvitysten tekeminen.

Hakemuksen liitteiden tulee olla pdf-muodossa. Apua liitteiden muuntamiseksi pdf-muotoon voi pyytää Nurmijärven kirjastoista.

Kulttuuriavustusta haetaan sähköisesti osoitteessa solmu.nurmijarvi.fi.

Lue lisää: Avustuksen hakeminen ja kulttuuriavustussääntö

Lue lisää: Hakemisessa tarvittavat liitteet 

Lisätietoa antaa kulttuuripäällikkö, puh. 040 317 2506.

Takaisin listaukseen