LUMA

Haku LUMA-luokalle

Haku LUMA-luokalle

Seitsemän veljeksen koulussa syksyllä 2023 aloittavan LUMA-luokan pääsykoe järjestetään Seitsemän veljeksen koulussa torstaina 2.2.2023 kello 15–16.30. Pääsykokeeseen ilmoittautuminen Wilman kautta on avoinna 9. – 27.1.2023. 

LUMA-luokasta kiinnostuneille oppilaille ja heidän huoltajilleen järjestetään infotilaisuus Teams:issa tiistaina 17.1.2023 kello 18:00.

Linkki infotilaisuuteen: https://urly.fi/2VUC

Hakeminen 

LUMA-luokalle voivat hakea kaikki Nurmijärven kuudesluokkalaiset. Syksyllä 2023 aloittavalle LUMA-luokalle otetaan 22–24 oppilasta. Valinta tapahtuu pääsykokeessa saatujen pisteiden perusteella.  

Muista perehtyä “Tietoa LUMA-luokasta”-sivuun ennen hakemista. 

Pääsykoe 

Pääsykoe järjestetään Seitsemän veljeksen koulussa torstaina 2.2.2021 kello 15–16.30. Pääsykoetilaisuuksia on vain tämä yksi. Jos hakija ei pääse tulemaan pääsykokeeseen koululle sairastumisen takia, kokeen voi tehdä valvotusti etäyhteydellä kotoa samaan aikaan kun pääsykoe tehdään Seitsemän veljeksen koulussa. Etäyhteydestä huoltaja sopii ottamalla yhteyttä Suvi Iso-Sipilä-Valloon (suvi.iso-sipila-vallo@nurmijarvi.fi

Koe tehdään sähköisesti. Ota pääsykokeeseen mukaan oma, koululta saamasi Chromebook. Tarvittaessa tarjoamme varakoneen. 

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan, jos pääsykokeessa pitää ottaa huomioon hakijan erityistarpeet esim. mahdollinen lisäaika. 

Osallistujia pyydetään tulemaan Kuntolan ja väistötilojen (A- ja B-talo) välissä olevalle pihalle, josta heidät ohjataan oikeaan koetilaan. Lisätietoa hakemisesta ja LUMA-luokasta voi kysyä  

Suvi Iso-Sipilä-Vallo (suvi.iso-sipila-vallo@nurmijarvi.fi) (LUMA-opettaja, tuleva luokanvalvoja) 

Jyrki Lihr (jyrki.lihr@nurmijarvi.fi) (rehtori)