Ajankohtaista

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto

jakaa hakemuksesta apurahoja entisille Seitsemän veljeksen koulun (ent. Rajamäen yläaste) ja Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteen (ent. Rajamäen lukio) opiskelijoille.

Apurahaa voivat hakea Nurmijärven lukion Rajamäen toimipisteestä (ent. Rajamäen lukio) päättötodistuksen saaneet korkeakoulutasoisissa jatko-opinnoissaan edistyneet, vähintään toisen vuoden opiskelijat. Tukeen ovat oikeutettuja myös sellaiset opiskelijat, jotka ovat saaneet päästötodistuksen Seitsemän veljeksen koulusta (ent. Rajamäen yläaste) ja jatkaneet toisen asteen opintojaan ammatillisessa oppilaitoksessa, mutta eivät kuitenkaan toisessa lukiossa. Hakijat ovat vähintään toisen vuoden opiskelijoita korkeakoulussa.

Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin stipendirahastosta apurahaa saaneet. Mainitse hakemuksessasi, milloin olet opiskellut ent. Rajamäen lukiossa tai ent. Rajamäen yläasteella.

Allekirjoitetussa hakemuksessa tulee mainita hakijan kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä pankkiyhteystiedot.

Hakemukseen on liitettävä: verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, arvio bruttotuloista opintovuoden 1.7.2023-30.6.2024 aikana, oppilaitoksen antama opintosuoritusselvitys, eritelty arvio opintovuoden opiskelukustannuksista sekä rahoitussuunnitelma.

Hakemukset liitteineen on toimitettava stipendirahaston hoitokunnalle perjantaihin 3.11.2023 mennessä postitse osoitteella:

Rajamäen yhteiskoulun stipendirahasto, Kuntolanpolku 3B, 05200 Rajamäki 

tai sähköpostilla tiina.m.sironen@nurmijarvi.fi

Lisätietoja saa puhelimitse 040 317 4173, Jyrki Lihr, hoitokunnan pj.
Stipendirahaston hoitokunta


Stipendirahaston hoitokunta