Ajankohtaista

Keusote, Koronavirus

Klaukkalan jäähallilla joukkoaltistuminen koronavirukselle

29.10.2020

Nurmijärvellä Klaukkalan jäähallilla on todettu joukkoaltistuminen koronavirukselle jääkiekkojoukkueiden pelissä. Jäähallilla on ollut koronapositiiviseksi todettu vierailevaan joukkueeseen kuuluva henkilö sunnuntaina 25.10. Varotoimiksi joukkueet asetetaan karanteeniin. Kuntayhtymä on yhteydessä pelissä altistuneisiin henkilökohtaisesti.

Muiden hallilla kyseisenä aikana olleiden tulee seurata aktiivisesti vointiaan. Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keski-uudenmaansote.fi/ nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen, puh. 019 226 0099, 8-20.

Joukkueharrastuksia pidetään yleensä ottaen riskialttiina ympäristönä koronaviruksen leviämisen suhteen. Muistutamme edelleen, ettei oireisena tule lähteä urheilemaan ja harrastuksiin. Tartuntojen leviämisen estämiseksi tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja turvavälejä, ja käyttää kasvomaskia.

 

Takaisin listaukseen