Ajankohtaista

Hyvinvointi, Lapset, Liikunta, Lukio, Nuoriso

Kirkonkylän tekojää avautuu sunnuntaina 21.11.

19.11.2021

Olosuhteet ovat viimein mahdollistaneet suositun Kirkonkylän Krannilan tekojään jäädyttämistyöt. Kenttää on jäädytetty viikon 46 alusta ja luistelukuntoon se saadaan sunnuntaiksi, 21.11. klo 8.

Oletettavasti luistelijoita on edellisvuosien tapaan marras-joulukuussa todella paljon, joten kaikilta käyttäjiltä odotetaan vastuullista käyttäytymistä luistelualueella ja muiden luistelijoiden huomioimista.

Muistilista tekojäälle suuntaaville

Tekojää on selvästi jaettu punaisella viivalla mailattomien ja mailallisten luistelijoiden alueisiin. Pidetään pelit omalla puolella ja kaukalossa.

Tekojää kerää niin perheen pienimmät vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin luistelijat samalle kentälle, joten peräänkuulutamme varovaisuutta ja fiksua käytöstä kaikilta. Huomioi varsinkin tekojään pienimmät käyttäjät.

Jäänhoitokoneen tullessa jäälle on sille annettava ehdottomasti tilaa. Kuljettajan näkyvyys on rajattu ja iso kone ei pysähdy jäällä hetkessä. Mitä nopeammin kentänhoitajille annetaan tilaa, sen nopeammin jää on taas loistavassa kunnossa ja luistelua päästään jatkamaan.

Jos olet vanhempi ja käyt lapsesi kanssa tekojäällä tai tiedät lapsesi käyvän tekojäällä yksin, voit ottaa tekojään säännöt ja ohjeistukset puheeksi jo kotona. Näytetään yhdessä esimerkkiä, miten voimme luistella niin, että kaikilla on mahdollisuus nauttia liikkumisesta.

 

Lisäys 25.11.2021

Huomioitavat kellonajat

Kirkonkylän tekojää on avoinna ma-su klo 8–21.

Tekojään huolto on joka päivä klo 15–16. Kenttää ei pystytä huoltamaan, jos siellä on luistelijoita tai pelaajia.

Retkiluistelijat ovat tekojäällä lauantaisin klo 8.30–10.30, mikä voi aiheuttaa muille kentän käyttäjille vaaratilanteita. Turvallisuuden vuoksi toivomme, että muut käyttäjät eivät olisi kentällä retkiluistelijoiden kanssa samaan aikaan.

Takaisin listaukseen