Ajankohtaista

Kirjasto

Kirjastoissa tapahtuu 20. – 31.1.

20.1.2020

Nurmijärven kirjastojen tammikuussa lähdetään luontoon, kuullaan mietelmiä ja tutustutaan naiseen valtionpäämiehen rinnalla.

Kalevalaisten naisten ja pääkirjaston lukupiirissä keskustellaan Johanna Venhon teoksesta Ensimmäinen nainen 20. tammikuuta kello 18.

Rajamäen kirjaston satutunnit alkavat jälleen 21. tammikuuta kello 9.30. Kello 15 kuullaan Rajamäessä tarinoita Suomen luonnosta, kun tietokirjailija Pepe Forsberg kertoilee kansallispuistoistamme K-60-tapahtumassa.

Lukulemmikkitoiminta starttaa pääkirjastossa 21. tammikuuta kello 18. Lempeät irlanninsusikoirat Irma ja Pirkko pitävät vuorokuukausin vastaanottoa innokkaille lukijoille. Lukuajan voi varata pääkirjastosta.

Klaukkalan kirjastossa pelataan lautapelejä aikuisten kesken 23. tammikuuta kello 18 – 20.

Barbie-kerho kokoontuu Rajamäen kirjastossa 25. tammikuuta kello 10 – 12. Kerhossa askarrellaan Barbielle koti huonekaluineen. Ensimmäisellä keralla suunnitellaan tulevaa ja tehdään jotain pientä. Oma nukke ei ole välttämätön.

Kirjailija Johanna Venho saapuu K-60-tapahtuman vieraaksi Klaukkalan kirjastoon 28. tammikuuta kello 15. Venho puhuu faktan ja fiktion suhteesta Sylvi Kekkosesta kertovassa romaanissaan Ensimmäinen nainen.

Pääkirjastossa kuullaan uusinta suomenkielistä ja suomennettua aforistiikkaa 28. tammikuuta kello 18 tapahtumassa Aika ja ajatukset muuttuvat. Illan vetävät aforisti, kriitikko ja toimittaja Matti Saurama sekä kirjallisuudentutkija ja suomentaja Arto Rintala.

Klaukkalan kirjaston Lasten Kino esittää 29. tammikuuta kello 17.30 uuden version rakastetusta klassikosta. Elokuvan kesto on 1 t 47 min ja ikäraja K7/K4.

Kirjaston kaikki tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Takaisin listaukseen