Ajankohtaista

Kirjasto

Kirjastoissa tapahtuu 19.–30.9.

19.9.2022

Nurmijärven pääkirjasto on suljettu muuton vuoksi syyskuun puolivälistä lokakuun alkuun asti, mutta muut toimipisteet ovat auki normaalisti ja tarjoilevat syksyistä puuhaa erityisesti perheiden pienimmille.   

Kuulo-ongelmien kanssa painiville on tarjolla apua ja neuvontaa Rajamäen kirjastossa 19. syyskuuta kello 12.30–13.30. Ari ja Pirjo Haapanen Keski-Uudenmaan Kuulo ry:stä opastavat kuuloon ja kuulolaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.  

Satujen matkaan voi hypätä Rajamäen kirjaston satutuokiossa 20. syyskuuta kello 9.30. Satutuokiot on tarkoitettu koti- ja perhepäivähoidon pienryhmille.  

Lapsille tarjoaa tekemistä myös Klaukkalan kirjasto. Lasten Kino esittää 21. syyskuuta kello 17.30 Tello-salissa vauhdikkaan animaation Spirit – kesyttämätön. Elokuva kertoo omaa paikkaansa etsivästä tytöstä, joka löytää sukulaissielunsa villihevosesta. Elokuvan ikäraja on K7/K4, ja sen kesto on 1 t 24 min. Maksuttomia lippuja jaetaan kirjaston asiakaspalvelussa.  

Klaukkalan kirjaston kirjapiirissä keskustellaan 26. syyskuuta kello 18 Susan Abulhawan tunteisiin vetoavasta kirjasta Rakkaudetonta maailmaa vastaan. Kirjapiiriä ohjaavat Seija Mauro ja Anna-Kaisa Laakso. 

Kiinnostavia elämäntarinoita kuullaan Klaukkalan kirjastossa 27. syyskuuta kello 18. Journalisti-lehden päätoimittaja ja kirjailija Maria Pettersson kertoo tällöin uutuuskirjastaan Suomen historian jännät naiset.  

Klaukkalan kirjaston satutuokiossa 29. syyskuuta kello 9.30 on luvassa satuja ja loruttelua. Tuokio on suunnattu noin 3–6-vuotiaille, ja sen kesto on noin 20 minuuttia. Samana iltana kello 18 Klaukkalan kirjastossa kokoonnutaan vielä aikuisten lautapelien äärelle.  

Galleria Toivossa on esillä Vicky Maarasen maalauksia. 

Kirjaston kaikki syyskuun tapahtumat osoitteessa https://www.nurmijarvi.fi/kuntalaisen-palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjasto/tapahtumat/ 

Takaisin listaukseen