Ajankohtaista

Kirjasto

Kirjastoissa tapahtuu 14. – 31.9.

13.9.2020

Syyskuun loppupuolella Nurmijärven kirjastoissa musisoidaan ja kuullaan kiinnostavia luentoja. Myös lapsille on luvassa mukavaa ohjelmaa.

Laulu raikuu Rajamäen kirjaston yläkerrassa Työväenyhdistyksen tiloissa 15. syyskuuta klo 15. Duo Timo Aalto ja Harri Raudaskoski esittää K-60-tapahtumassa lauluja eri vuosikymmeniltä. Maksuttomia pääsylippuja on jaossa Rajamäen kirjastossa.

Klaukkalan kirjaston salissa nähdään samana iltana kello 18 Visa Lipposen videoluento erityyppisten kasvien käsittelystä.

Pienille elokuvien ystäville tarjoillaan hupia Klaukkalan kirjastossa 16. syyskuuta kello 17.30. Värikkäässä animaatiossa kekseliäs June-tyttö löytää metsän kätköistä piilotetun huvipuiston. Elokuvan kesto on 1 t 22 min., ja sen ikäraja on K7/K4. Maksuttomia pääsylippuja on jaossa Klaukkalan kirjastossa. Elokuva esitetään alakerran Tello-salissa.

Erä- ja luonto-opas Keijo West kertoo lähiseutujen muinaisjäännöksistä ja –haudoista Klaukkalan kirjaston Tello-salissa 17. syyskuuta kello 18. Tilaisuuteen jaetaan maksuttomia pääsylippuja Klaukkalan kirjastossa.

Klaukkalan kirjaston kirjallisuuspiirissä ruoditaan 21. syyskuuta kello 18 Pajtim Statovcin Finlandia-palkittua romaania Bolla. Kirjallisuuspiirin vetäjinä toimivat vuoroviikoin Seija Mauro ja Anna-Kaisa Laakso.

Muusikko ja sanoittaja Turkka Mali esiintyy Klaukkalan kirjaston Tello-salissa 22. syyskuuta kello 15. Lauluja elämästä -konserttiin on jaossa maksuttomia lippuja 7. syyskuuta alkaen Klaukkalan kirjastossa. Konsertti kuuluu K-60-tapahtumasarjaan.

Pääkirjastossa koetaan nukketeatterin lumoa 22. syyskuuta kello 18. Nukketeatteri Taiga-Maton esitys Äiti maata etsimässä on tarkoitettu 2–12-vuotiaille. Esityksen kesto on noin 30 min. Maksuttomia pääsylippuja jaetaan pääkirjastossa 8. syyskuuta alkaen.

Kirjailija ja toimittaja Satu Vasantola kertoo uudesta romaanistaan Kaikki kadonneet Klaukkalan kirjaston Tello-salissa 30. syyskuuta kello 18. Tapahtumaan jaetaan maksuttomia pääsylippuja Klaukkalan kirjastossa.

Keräämme tapahtumiin osallistujien yhteystiedot, jotta terveysviranomainen voi tavoittaa osallistujat mahdollisessa korona-altistumistilanteessa.

Kirjaston kaikki syyskuun tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Takaisin listaukseen