Ajankohtaista

Kirjasto

Kirjastoissa tapahtuu 1.–15.1.2023

30.12.2022

Uusi vuosi alkaa kirjastoissa lasten joululoman elokuvaesityksillä.

 3. tammikuuta kello 13 Klaukkalan kirjaston Lasten Kino esittää lämminhenkisen animaation Karjamäen joulu. Elokuva kertoo kiihtyneestä tontusta, jolla riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Esityksen kesto on 1 t 6 min ja ikäraja K7/K4. Maksuttomia lippuja jaetaan asiakaspalvelussa. 

 Pääkirjastossa järjestään sanataidepaja Sanat sekaisin 3. tammikuuta kello 14–15.30. Sanataidepaja on suunnattu 3.–6.-luokkalaisille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Erityisiä taitoja ei tarvita. Pajassa leikitään sanoilla rennolla otteella. Sanataidepajaan ilmoittaudutaan etukäteen pääkirjaston asiakaspalvelussa, puhelimitse numeroon 040 317 2500 tai sähköpostitse kirjasto@nurmijarvi.fi. 

 Lisää lastenelokuvaa on luvassa pääkirjastossa 4. tammikuuta kello 14. Valkokankaan valloittaa tällöin Lightyear, legendaarinen avaruusrangeri, joka jää miehistöineen jumiin kaukaiselle vihamieliselle planeetalle. Elokuvan kesto on 1 t 41 min ja ikäraja K7/K4. 

 Eläköitynyt rikoskomisario Markku Tuominen kertoo pääkirjastossa 10. tammikuuta kello 13, miten itse kukin voi varautua yhteiskunnan häiriötilanteisiin. Tapahtuma on osa ikäihmisille suunnattua K60-tapahtumasarjaa. 

 Satutuokiota vietetään pääkirjastossa 11. tammikuuta kello 10. Satutuokiot on suunnattu alle kouluikäisille lapsille hoitajineen. Tuokion kesto on 20–30 minuuttia.  

 Suomen Karva-Kaverit ry:n lukulemmikki ottaa vastaan pieniä lukijoita Rajamäen kirjastossa 12. tammikuuta kello 17–18. Varaathan aikasi etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta tai numerosta 040 317 2980. 

 Monipuolinen ja tuottelias kirjailija, käsikirjoittaja ja näyttelijä Eppu Nuotio vierailee pääkirjastossa 12. tammikuuta kello 18. Nuotio kertoo kirjoistaan ja kirjailijan työstään. Tapahtuma siirtyi viime vuoden marraskuulta. 

Galleria Toivossa on esillä Mari Kopteffin maalauksia 3. tammikuuta alkaen.

 Kirjaston kaikki tammikuun tapahtumat osoitteessa https://www.nurmijarvi.fi/kuntalaisen-palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kirjasto/tapahtumat/ 

Takaisin listaukseen