Ajankohtaista

Ilmastotyö, Nurmijärven Sähkö, Siistiksi, Tapahtumat

Kiinnostaako pienempi energialasku? Tule kuulolle 15.2. klo 18–19.30

3.2.2022

Tervetuloa kuulemaan Nurmijärven Sähkön energianeuvojan parhaat vinkit kodin energiansäästöihin! Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä tiistaina 15.2.2022 klo 18–19.30. Osallistuminen ei vaadi mitään sovellusta, vaan tilaisuuteen liitytään verkkosivuosoitteen kautta.

Säästä energiaa – säästä rahaa – säästä ilmastoa

Keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä asumisen osuus on 20 %, ja kodeissa energiasta noin puolet kuluu lämmitykseen. Polttoaineiden vuoden kestänyt hinnannousu näkyy myös kotitalouksien energialaskuissa.

”Helpoimmat keinot kotien energiankulutuksen hillitsemiseen eivät vaadi mitään investointeja. Esimerkiksi yhden asteen vähentäminen huonelämpötilassa vähentää lämmityskustannuksia 5 prosenttia. Tai, jos otat kahden minuutin suihkun 10 minuutin sijaan, säästät viikossa leffalipun hinnan”, vinkkaa Nurmijärven Sähkön energianeuvoja Jarmo Kauppi.

Voit vaikuttaa energiankulutukseen myös valitsemalla kestäviä ja huollettavia laitteita, käyttäen niitä myös taloudellisesti.

Nurmijärven Sähköltä apua energiaremontin suunnitteluun

Onko remontointi ajankohtaista? Remontissa ja jo sen suunnitteluvaiheessa kannattaa ottaa huomioon myös energia-asiat. Nurmijärven Sähkön energianeuvojalta saat neuvoja ja opastusta energia-asioissa – ota rohkeasti yhteyttä.

”Remonttia suunnitellessa kannattaa aina miettiä energiansäästö toimenpiteitä. Rakennuksen ilmanpitävyyttä parantamalla pienennetään lämpöhäviöitä, liiketunnistimilla ja termostaateilla tehostetaan käyttöä ja aurinkokennoilla ja erilaisilla pumpuilla hyödynnetään ilmaisenergioita”, kertoo Kauppi.

Mitä kaikkea muuta kotitalouksien energian säästämiseen liittyy? Se selviää, kun tulet kuulolle tiistaina 15.2. klo 18–19.30.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden verkkosivuosoitteen löydät kotisivujemme tapahtumakalenterista.

Tilaisuus on osa kunnan ilmastotyötä. Lue lisää www.nurmijarvi.fi/ilmastotyo

Nurmijärven Sähkö -konserni on Nurmijärven kunnan omistama energiapalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköön ja kaukolämpöön liittyviä palveluja.

Takaisin listaukseen