Ajankohtaista

Keusote, Koronavirus

Keusote: Ravintola Antell Rajamäessä altistuminen koronavirukselle

16.2.2021

Keski-Uudenmaan sote (Keusote) tiedottaa 16.2.2021, että Nurmijärvellä Ravintola Antell Rajamäessä asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle ajalla 8.2.–11.2.2021. Ravintolassa oleskelleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirusinfektio.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana ravintolassa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin koronavirusinfektioon viittaavia oireita oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Ravintola Antell Rajamäki on varotoimenpiteenä suljettuna 1.3.2021 asti. Keusote kiittää tiedotteessaan ravintoloitsijaa hyvästä yhteistyöstä tilanteen selvittämisessä.

Koronaoireet

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099, avoinna joka päivä klo 8–20.

Tietoa koronaviruksesta:

Takaisin listaukseen