Ajankohtaista

Keusote, Koronavirus

Keusote: Mahdollisia koronavirusaltistumisia Klaukkalan terveysasemalla

27.11.2020

Keski-Uudenmaan sote (Keusote) tiedottaa, että Klaukkalan terveysasemalla viime keskiviikkona asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Terveysasemalla oleskelleella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio. Mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua keskiviikkona 25.11. noin klo 9-10 ja klo 13.30-15.30 välisinä aikoina.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana terveysasemalla asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus

Keusote suosittelee käyttämään asioinnissa ensisijaisesti sähköistä yhteydenottotapaa. Niissä tapauksissa, joissa läsnäkäynti on välttämätön, suosittelemme paikalle tuloa ennakkoyhteydenoton jälkeen juuri ennen sovittua aikaa ja seuraamaan ohjeistuksia paikan päällä.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099

 

Tietoa koronaviruksesta:

 

Takaisin listaukseen