Ajankohtaista

Keusote, Terveys

Keusote: Klaukkalan jäähallin koronatapauksesta uusi joukkoaltistuminen

24.9.2020

Tiedote 24.9.2020

Klaukkalan jäähallilla tapahtuneessa koronavirusaltistumisessa on todettu jatkotartunta ja joukkoaltistuminen. Koronavirustartunta liittyy aikaisemmin ilmoitettuun tartuntaketjuun, ja jatkotartunnat ovat tapahtuneet seuratoiminnassa. Koronavirukseen sairastunut henkilö on ollut mukana toimihenkilönä 19.9. klo 15-16 Kurran joukkueiden U8/U9/U10 ja kiekkokoulujoukkueen yhteisharjoituksessa. Altistuneita pelaajia ja toimihenkilöitä on noin 40. Lisäksi tullaan tekemään yksilöllistä kartoitusta kiekkokoulujoukkueen vanhempien altistumisesta ja karanteeniin asettamisesta. Terveysviranomainen ottaa yhteyttä altistuneisiin henkilökohtaisesti

Mikäli epäilet altistuneesi, seuraa terveydentilaasi aktiivisemmin ja vältä liikkumista koulussa, työpaikalla tai julkisissa tiloissa oireisena. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099.

Tietoa koronaviruksesta:

 

Takaisin listaukseen