Ajankohtaista

Asuminen, Hyvinvointi, Nuoriso, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Kerro mielipiteesi nuorisotyöstä – kuntalaiskysely käynnissä

2.11.2023

Pelkkää biljardinpeluuta ja kahvinjuontia vai turvallisia aikuisia nuorten vapaa-ajalla? Paikka tietyille kaveriporukoille vai tila, jossa saa olla oma itsensä? 

Millaisia mielikuvia sinulla on nuorisotyöstä? Vastaa kyselyyn 19.11. mennessä. 

Nuorisotyön kuntalaiskysely on suunnattu aikuisille, yhteistyökumppaneille ja alle 20-vuotiaille nuorille, jotka eivät käy nuorisotiloilla tai osallistu muuhun nuorisotyön toimintaa. Ennakkoon ei tarvitse tietää mitään, sillä vastauksilla kartoitetaan nuorisotyöhön liittyviä mielikuvia. Kyselyn toteuttaa Nurmijärven nuorisopalvelut ja kyselyn vastauksia käytetään nuorisotyön kehittämiseen.  

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia ja vastaukset ovat täysin anonyymejä. Kyselyyn voi vastata 19.11.2023 saakka. 

Kyselyn osoite: https://link.webropol.com/s/Kuntalaiskysely23  

 

”Haluamme tietää, mitä nurmijärveläiset ajattelevat nuorisotyöstä. Kyselyn tulosten avulla voimme tarjota nuorille mielekästä tekemistä ja vastata nuorten tarpeisiin entistä paremmin. Erityisesti meitä kiinnostaa niiden nuorten mielipide, jotka eivät käy nuorisotiloilla”, sanoo alueellisen nuorisotyön koordinaattori Mimmi Lehtimäki.

Kysely toteutetaan samanaikaisesti usealla paikkakunnalla ympäri Suomea. Kyselystä vastaa kunnallisen nuorisotyön kehittämisverkosto Kanuuna, joka on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa nuorisoalan osaamiskeskustoimintaa. Samaan aikaan nuorisotiloilla on käynnissä kysely toimintaan osallistuville nuorille. Kyselyn vastauksia käytetään nuorisotyön kehittämiseen Nurmijärvellä.

 

Tutustu tarkemmin nuorisotyöhön Nurmijärvellä: Nurmijärven nuorisopalvelut

Takaisin listaukseen