Ajankohtaista

Aluevaalit 2022

Katso Nurmijärven vaalipaneeli tänään 13.1. klo 18 alkaen

13.1.2022
Aluevaalit paikallisesti! Seuraa verkon kautta! Lähetä kysymyksiä etukäteen tai lähetyksen aikana!

Paikallisen katsauksen aluevaaleihin saa kunnan ja Nurmijärven Uutisten yhteisessä aluevaalipaneelista tänään klo 18. Vaalipaneeli lähetetään suorana, ja se on katsottavissa verkossa  www.nurmijarvenuutiset.fi tai www.nurmijarvi.fi.

Tapahtumassa on mukana paikallisia ehdokkaita ja sen juontaa Nurmijärven Uutisten vt. päätoimittaja Aija Pirinen. Hänen oikeana kätenään on kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

Paneeliin ovat osallistumassa ehdokkaat Erkki Mäkäräinen (kd.), Hannu Toikkanen (vas.), Kenneth Morelius (Liike Nyt), Kimmo Behm (kok.), Leni Pispala (vihr.), Maiju Tapiolinna (ps.), Nina Wagner-Nyman (rkp), Sirkka Rousu (sd.), Taneli Kalliokoski (kesk.), Teppana Euro (VKK) ja Seppo Tarhonen (skp).

Koronapandemiasta johtuen vaalipaneeli järjestetään ilman liveyleisöä ja myös panelistit osallistuvat etäyhteyksillä.

Ehdotuksia paneelissa esitettäviin kysymyksiin voi lähettää sähköpostilla nurmijarven.uutiset@media.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”vaalipaneeli”. Katsojat voivat esittää kysymyksiä myös paneelin aikana lähettämällä WhatsApp- ja tekstiviestejä numeroon 040 317 2700.

Kunta vastaa lähetyksen teknisestä toteutuksesta, Nurmijärven Uutiset puolestaan vaalipaneelin journalistisesta sisällöstä.

 

Takaisin listaukseen