Ajankohtaista

Aluevaalit 2022

Aluevaalit paikallisesti! Katso Nurmijärven vaalipaneeli 13.1. klo 18 alkaen

5.1.2022

Paikallisen katsauksen aluevaaleihin saa kunnan ja Nurmijärven Uutisten yhteisestä aluevaalipaneelissa torstaina 13.1. klo 18. Tapahtumassa on mukana paikallisia ehdokkaita. Vaalipaneeli lähetetään suorana, ja se on katsottavissa Nurmijärven Uutisten ja Nurmijärven kunnan aluevaalisivuilta.

Paneelin juontaa Nurmijärven uutisten vt. päätoimittaja Aija Pirinen ja hänen oikeana kätenään on kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

Paneeliin ovat osallistumassa ehdokkaat Erkki Mäkäräinen (kd.), Hannu Toikkanen (vas.), Kenneth Morelius (Liike Nyt), Kimmo Behm (kok.), Leni Pispala (vihr.), Maiju Tapiolinna (ps.), Nina Wagner-Nyman (rkp), Sirkka Rousu (sd.), Taneli Kalliokoski (kesk.), Teppana Euro (VKK) ja Seppo Tarhonen (skp).

Koronapandemiasta johtuen vaalipaneeli järjestetään ilman liveyleisöä ja myös panelistit osallistuvat johtuen etäyhteyksillä.

Nurmijärven Uutisten lukijat voivat lähettää ehdotuksia paneelissa esitettäviin kysymyksiin sähköpostilla nurmijarven.uutiset@media.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään sana ”vaalipaneeli”. Katsojat voivat esittää kysymyksiä myös paneelin aikana lähettämällä WhatsApp- ja tekstiviestejä numeroon 040 317 2700.

Kunta vastaa lähetyksen teknisestä toteutuksesta, Nurmijärven Uutiset puolestaan vaalipaneelin journalistisesta sisällöstä.

Paneelia voi seurata 13.1. klo 18 alkaen verkosta osoitteesta www.nurmijarvenuutiset.fi tai www.nurmijarvi.fi.

Takaisin listaukseen