Ajankohtaista

Asiakaspalvelu, Kulttuuri, Matkailu, Viestintä

Karkauspäivän kosintaan apua kunnan kosintageneraattorista

28.2.2024

”Armas, kuinka kylmät ovat olleet nämä vuodet ilman sinua! Mutta niin muuttuu maailma, Eskoni. Suostutko täyttämään sydämeni tyhjyyden?”

Nurmijärven kunta on karkauspäivänä rakkauden asialla. Haluatko tehdä romanttisen aikamatkan ja kosia kuin Aleksis Kivi? Ei siis enää sanojen hapuilua tai pelkoa latteuksista – Nurmijärven kunnan kosintageneraattori auttaa ilmaisemaan tunteesi tärkeällä hetkellä. Generaattorin kosintalauseet on luotu tekoälyn avulla Aleksis Kiven tekstejä hyödyntämällä.

”Haluamme auttaa kaikkia rohkeita romantikkoja tekemään karkauspäivän kosinnasta ikimuistoisen pieni pilke silmäkulmassa,” sanoo Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

Anna siis rakkauden versoa karkauspäivänä ja ota avuksesi Nurmijärven kunnan Kosintageneraattori. 

”Oi rakkaani, karkauspäivä on kuin taikaa, ja sinä käyt komeasti kuin rakuunahevoinen. Tahdotko hypätä kanssani tähän taikasävelmään ja tanssia kanssani läpi elämän?”

Kosinta mielessä, mutta mistä oikea paikka isolle kysymykselle?

On meillä Nurmijärven kunnassa monenlaisia upeita luontokohteita kosinnan suorittamiseen ja juhlapaikkoja myös häiden järjestämiseen, katso vaikka Visit Nurmijärvi-sivustolta.   Ja jos hommat menee putkee, löytyy meiltä tonttejakin mihin sitä yhteistä pirttiä voi alkaa sommittelemaan.

 

 

 

Takaisin listaukseen