Ajankohtaista

Kulttuuri, Monikkosali

Kaartin soittokunnan konsertti televisioidaan Monikkosalista la 23.4.

23.3.2022

Suomen puolustusvoimien edustusorkesteri Kaartin soittokunta konsertoi Monikkosalissa lauantaina 23.4. solistinaan Pepe Willberg ja Karoliina Kallio. Konsertti taltioidaan ja televisioidaan AlfaTV:n toimesta.

Kaarti Love -konsertissa sukelletaan Love Records -levy-yhtiön maailmaan. Ohjelmistossa on kattava kokoelma klassikkokappaleita vuosikymmenten varrelta.

Kalliolta kukkulalta Krokotiilirockiin

Konsertti tarjoaa läpileikkauksen Love Recordsin ajasta suomalaisessa musiikkimaailmassa ja sen jälkeen jättämästä perinnöstä. Edustettuna ovat niin Kaj Chydeniuksen sävellykset kuin 60- ja 70-lukujen progressiivinen rockmusiikkikin.

Mukana on musiikkia Love Recordsin riveistä nousseilta pitkän linjan taiteilijoilta, kuten Freemanilta, Muskalta, Maaritilta sekä tietysti Pepe Willbergiltä.

Yleisö pääsee tutustumaan lähemmin etenkin Willbergin tuotannon suurimpiin hitteihin, joihin kuuluvat ”Aamu”, ”Rööperiin” ja ”Elämältä kaiken sain”.

Kaarti Lovessa populaarimusiikki ja sotilassoittokunnan sointi yhdistyvät tavalla, joka takaa näyttävän ja mieleenpainuvan konserttielämyksen eri-ikäisille kuulijoille.  Suuri orkesteri tuo esityksiin annoksen lisäväriä ja uusia sävyjä. Luvassa on kiinnostavia sovituksia myös niille, joille Love Recordsin tuotanto on ennestään hyvin tuttua.

Konsertin kapellimestareina toimivat musiikkikapteeni Aino Koskela ja musiikkimajuri Timo Kotilainen.

Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä. Niitä voi ostaa myös Monikkosalin lipunmyynnistä ja kaikilta R-kioskeilta.

Lipunmyyntiin: Lippupiste 

Kaartin soittokunta: Kaarti Love, la 23.4. klo 16, Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Kaartin soittokunta. www.monikkosali.fi

Takaisin listaukseen