Ajankohtaista

Monikko, Monikkosali, Tapahtumat

Kaartin soittokunnan konsertti televisioidaan Monikkosalista 23.4.

24.3.2022

Suomen puolustusvoimien edustusorkesteri Kaartin soittokunta konsertoi Monikkosalissa Klaukkalassa lauantaina 23.4. solistinaan Pepe Willberg ja Karoliina Kallio. Konsertti taltioidaan ja televisioidaan AlfaTV:n toimesta.

Kaarti Love -konsertissa sukelletaan Love Records -levy-yhtiön maailmaan. Ohjelmistossa on kattava kokoelma klassikkokappaleita vuosikymmenten varrelta.

Konsertti tarjoaa läpileikkauksen Love Recordsin ajasta suomalaisessa musiikkimaailmassa ja sen jälkeen jättämästä perinnöstä. Edustettuna ovat niin Kaj Chydeniuksen sävellykset kuin 60- ja 70-lukujen progressiivinen rockmusiikkikin.

Mukana on musiikkia Love Recordsin riveistä nousseilta pitkän linjan taiteilijoilta, kuten Freemanilta, Muskalta, Maaritilta sekä tietysti Pepe Willbergiltä, jonka suurimmista hiteistä kuullaan Aamu, Rööperiin ja Elämältä kaiken sain.

Kaarti Lovessa populaarimusiikki ja sotilassoittokunnan sointi yhdistyvät tavalla, joka takaa näyttävän ja mieleenpainuvan konserttielämyksen eri-ikäisille kuulijoille.  Suuri orkesteri tuo esityksiin annoksen lisäväriä ja uusia sävyjä. Luvassa on kiinnostavia sovituksia myös niille, joille Love Recordsin tuotanto on ennestään hyvin tuttua.

Kapellimestareina toimivat musiikkimajuri Timo Kotilainen sekä musiikkikapteeni Aino Koskela.

Kaartin soittokunta: Kaarti Love -kevätkonsertti, la 23.4. klo 16, Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Kaartin soittokunta. www.monikkosali.fi

Aino Koskela (kuva Aila Henriksson)
Pepe Willberg (Copyright Viihde & Vuorovaikutus)


Aino Koskela (kuva Aila Henriksson)

Takaisin listaukseen