Ajankohtaista

Liikenne, Yhdistykset, Yritykset

Järjestö tai yhdistys – lähde tekemään Nurmijärven liikenneturvallisuustyötä näkyväksi

30.9.2022

Heijastinpäivää vietetään joka vuosi 1.10., ja heijastimen käytön tärkeydestä muistuttaminen onkin yksi laajasti levinneitä liikenneturvallisuuskampanjoita. Mitä muuta nurmijärveläiset järjestöt ja yhdistykset tekevät kestävän liikkumisen ja liikenneturvallisuuden edistämiseksi? Kerro toiminnastanne Nurmijärven kunnan liikenneturvallisuustyöryhmälle, joka kokoaa alueen järjestöissä toteutettuja kestävän liikkumisen ja liikenneturvallisuuden hyviä käytäntöjä.

Miten osallistut?

Lähetä vapaamuotoinen kuvaus järjestönne/yhdistyksenne kestävän liikkumisen tai liikenneturvallisuuden edistämistyöstä Jenny Rantamölölle (jenny.rantamolo@nurmijarvi.fi). Mukaan saa mielellään laittaa myös kuvia toiminnasta, sekä tiedon, voiko kuvia mahdollisesti käyttää Nurmijärven kunnan viestinnässä.

Kokoamme viesteistä Nurmijärvellä toimivien yhdistysten kestävän ja turvallisen liikkumisen hyvien käytäntöjen vinkkilistan. Kaikille viestiä lähettäneille ja yhteystietonsa jättäneille lähetetään myös pieni palkinto kiitokseksi avusta.

Tehdään yhdessä kestävän ja turvallisen liikkumisen edistämistyö näkyväksi!

 

Takaisin listaukseen