Ajankohtaista

Koronavirus, Liikunta

Jäähalli jälleen auki – käytäthän jatkossa kasvomaskia jäähallilla

12.10.2020

Klaukkalan jäähalli on avattu maanantaiaamuna 12.10.  Jäähallilla on vahva kasvomaskisuositus, ja kaikkia yläkouluikäisiä ja tätä vanhempia jäähallilla kävijöitä suositellaan käyttämään kasvomaskia. Tämä perustuu alueen terveysviranomaisen Keusoten suositukseen. Lähtökohtaisesti jäähallilla vieraileva huolehtii omasta kasvomaskistaan.

Mikäli asiakas tulee jäähallille ilman maskia, pyritään häntä ohjeistamaan kasvomaskin käyttöön. Jäähallin asiakkaita ohjeistetaan myös pitämään turvavälit hallissa liikkuessa, välttämään turhaa ajanviettoa ja kerääntymistä hallin aulassa ja käytävillä, desinfioimaan ja pesemään kätensä, sekä yleisesti pysymään poissa jäähallilta, jos tuntee itsellään mitään sairastumisen oireita. Lisäksi käyttäjille mahdollistetaan ensi viikosta alkaen kulkemisen halliin myös toisesta sisäänkäynnistä.

Kyse on vahvasta suosituksesta. Loppukädessä jopa vahvojenkin suositusten noudattaminen on jokaisen omalla vastuulla, kuten tähänkin asti liikuntapaikoilla viimeisen puolen vuoden aikana. Kunta toivoo, että liikuntapaikkojen käyttäjät noudattavat annettuja ohjeistuksia.

Takaisin listaukseen