Ajankohtaista

Kaikki

Ihmismielen asiantuntijat Ben Furman ja Hannu Lauerma Monikkosalissa

13.9.2023

Monikkosalin syksyn Minä elän! -luennoilla syvennytään ihmismielen saloihin. Puhujiksi saapuvat psykiatrit Ben Furman ja Hannu Lauerma, jotka tunnetaan asiantuntijatehtäviensä lisäksi myös luennoitsijoina ja tietokirjailijoina.

Paljon lapsista kirjoittanut Furman pohtii keskiviikkona 11. lokakuuta järjestettävällä luennollaan, kuinka lasten haasteet on mahdollista jalostaa taidoiksi, ja miten lastenkasvatukseen voi lisätä iloa ja luovuutta.

Hannu Lauerma tunnetaan psykiatrisen vankisairaalan ylilääkärinä ja psykiatrisen oikeustieteen asiantuntijana, jota tiedotusvälineet usein haastattelevat erityisesti vakaviin väkivaltarikoksiin liittyen.

Lauerma puhuu keskiviikkona 25. lokakuuta pidettävällä luennolla aiheesta “Ihmislajin väkivaltaisuuden taustat ja erityispiirteet, ja sairaalloisen aggression hoito”.

Luennot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, mutta paikka tulee varata etukäteen Nurmijärven Opiston verkkosivuilta osoitteessa opistopalvelut.fi/nurmijarvi tai puhelimitse numerosta 040 938 1007.

Ke 11.10. Klo 18
Lue lisää: Minä elän! -luento: Ben Furman. Taitolähtöinen lähestymistapa – miten lisätä iloa ja luovuutta lastenkasvatukseen.

Ke 25.10. Klo 18
Minä elän! -luento: Hannu Lauerma. Ihmislajin väkivaltaisuuden taustat ja erityispiirteet ja sairaalloisen aggression hoito.

Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. www.tapahtumat.nurmijarvi.fi. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Nurmijärven Opisto

Takaisin listaukseen