Ajankohtaista

Hyvinvointi, Ikäihmiset, Lapset, Liikunta, Nuoriso, Tapahtumat, Yhdistykset, Yritykset

HyväPäivä ja Yhdessä huipulle-tapahtumat Klaukkalassa 23.4.

11.4.2022

Klaukkalan Viirintorin piha-alueella järjestetään lauantaina 23.4. klo 10–14 HyväPäivä-tapahtuma. Toimintaa ja iloista markkinatunnelmaa sisältävä tapahtuma tarjoaa tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille. Tapahtuma jatkuu Yhdessä huipulle-hyväntekeväisyystempauksena Klaukkalan Tornimäen kuntoportailla klo 14.30–15.30. Tempauksen ajan kuntalaiset voivat portaita nousemalla kerätä hyväntekeväisyyspottia kunnan etsivälle nuorisotyölle.

HyväPäivä-tapahtuma Viirintorin pihalla klo 10–14

HyväPäivä-tapahtuma Klaukkalan Viirintorin piha-alueella yhdistää aikaisemmat Viirin Messut ja Hyvinvointimessut. Tapahtuman järjestävät Lions Club Klaukkala Leat, Nurmijärven kunta ja Viirin kauppakeskuksen yrittäjät.

HyväPäivä-tapahtumassa on nähtävää, kuultavaa ja tekemistä koko perheelle. Miltä kuulostaa karkkisade tai kadonneen koodin metsästys? HyväPäivä-tapahtumatorilla on luvassa esimerkiksi musiikkiesityksiä, puuhapisteitä, messutarjouksia ja kilpailuja. Tapahtuman screenillä esitetään myös nurmijärveläisten lasten ajatuksia siitä, millainen on hyvä päivä.

Tapahtumatorilta löytyvät niin harrastusmahdollisuuksia esittelevät seurat ja yhteisöt kuin tuotteita ja palveluitaan myyvät yritykset.

”Kunnan liikuntapalvelut on mukana tapahtumassa. Esittelemme pisteellämme liikuntapalvelujen tulevia kesätoimintoja, kuten kahvakuulatunteja Rajamäessä, puistojumppia Klaukkalassa ja Kirkonkylällä, ulkokuntosalitreenejä Kirkonkylällä ja porrastreenejä Klaukkalan Tornimäellä. Tapahtumapisteellämme pääset testaamaan myös esimerkiksi puristusvoimaasi”, kertoo liikuntasuunnittelija Heli Lindh.

Hyväntekeväisyyspottia nuorille kartutetaan nousemalla Tornimäen kuntoportaat

Yhdessä huipulle-hyväntekeväisyystempaus Klaukkalan Tornimäen kuntoportaissa, 23.4. klo 14.30–15.30, jatkaa HyväPäivä-tapahtumaa. Klaukkalan kuntoportaita nousemalla mahdollistat nurmijärveläisille nuorille, sen hyvän päivän, kun tempauksen tuotto lahjoitetaan kunnan etsivälle nuorisotyölle. Etsivä nuorisotyö auttaa, tukee ja ohjaa 16–29-vuotiaita nuoria tulevaisuuden suunnittelussa, kannustaen nuoria hakeutumaan eri palveluiden käyttäjiksi sekä löytämään opiskelu, työ- tai harjoittelupaikan.

Kuntoportaiden ympäristössä on vähän parkkipaikkoja. Viirintorin pihasta lähtee klo 14 kulkue kävellen kohti Tornimäkeä. Myös HyväPäivä tapahtuman museobussi liikennöi non-stop hengessä matkakeskuksen ja Tornimäen väliä klo 14–16.

Takaisin listaukseen