Ajankohtaista

Kirjasto, Lapset, Nuoriso, Opetus ja koulutus, Palveluverkkotyö

Hyvä koulu -taidenäyttely alkaa tänään 1.11.

1.11.2023

Klaukkalan minipalveluverkkotyön oppilaiden osallistamisen tuloksista aukeaa tänään 1.11. taidenäyttely. 

Taidenäyttelyssa on esillä esioppilaiden ja 1.–2. luokkalaisten piirustuksia ja yläkoululaisten ajatuksia ja työt ovat syntyneet osana Klaukkalan minipalveluverkkotyön osallistamista. Oppilailta kysyttiin muun muassa millaisessa koulussa kaikilla on hyvä olla ja oppia, millaisessa tilanteessa on vaikea keskittyä ja mikä siihen auttaa.

Työt ovat esillä kolmessa pisteessä marraskuun ajan ja näyttelyn nimi on Hyvä koulu. Nuorempien oppilaiden töitä ja vanhempien oppilaiden ajatuksia on esillä Klaukkalan kirjastossa 1.-29.11., Monikon aulagalleriassa 1.-10.11. ja kunnanvirasto sisäänkäynnin ikkunoissa 11.-30.11.23.

Näyttelyyn materiaalia ovat tuottaneet:

Urheilupuiston, Klaukkalan, Syrjälän, Isoniitun koulut ja Vendlaskolan sekä Aitohelmen, Syrjälän, Ylitilantien ja Tähkärinteen päiväkoti​ sekä Daghemmet Äppelgården

Tervetuloa!

Klaukkalan minipalveluverkkotyöhön osallistettiin syksyn mittaan oppilaita, joita kannustettiin pohtimaan millainen on hyvä koulu. Palveluverkkotyössä ratkaistaan osa Klaukkalan koulujen sekä päiväkotien tiloja koskevista haasteista. Oppilaat pääsivät kertomaan omia ajatuksiin niin tiloihin kuin koulunkäynnin toimintakulttuuriin liittyen. Oppilaiden piirustusten ja vastausten pohjalta saadaan aineistoa minipalveluverkkotyön suunnittelun tueksi.

 

 

Takaisin listaukseen