Ajankohtaista

Lapset, Liikunta, Opetus ja koulutus

Harrastusiltapäiväkerhot syksyllä 2020

21.8.2020

Harrastusiltapäivätoiminta jatkuu alkaneella syyslukukaudella 44 kerhon voimin. Klaukkalan alueella harrasteiltapäivä toteutuu tiistaisin ja Kirkonkylän ja Rajamäen alueilla keskiviikkoisin. Lisäksi on muutama kerho, jotka kokoontuvat maanantaisin tai perjantaisin.  Suurin osa kerhoista toteutuu urheiluseurojen ja paikallisten opistojen toimesta. Toimintaa koordinoidaan kunnan koulutuspalveluissa.

Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSport.fi-sivuston kautta. Samalla se toimii hyvänä apuvälineenä kerhoille ja toimijoille läsnäolojen kirjaamiseen ja palautteen keräämiseen.
HUOM! Kivenpuiston koulun oppilaille järjestettäviin kerhoihin ei ole erillistä ilmoittautumista vaan osallistumiset kerhoihin sovitaan opettajien kanssa.

Harrastusiltapäivän kerhotarjontaan voit tutustua etukäteen myös ilman rekisteröitymistä SuomiSport.fi-sivulta kirjoittamalla ”Hae tapahtumia”-kenttään Nurmijärvi tai oheista linkistä http://bit.ly/Harrastusiltapäivä

Kerhoon ilmoittautuminen vaatii huoltajan rekisteröitymisen SuomiSport-järjestelmään ja liittämään omaan profiilin lapset, joita haluat ilmoittaa kerhoihin. Rekisteröityminen tehdään osoitteessa https://info.suomisport.fi/.

Kerhoihin ilmoittautuminen alkaa 24.8. klo 12.00 ja päättyy 2.9.klo 12.00.

Kerhot alkavat viikolla 38 ja kokoontuvat syyskaudella 10 krt. Poikkeuksena tähän ovat kokkikerhot ja Rajamäen uimahallin kuntosalikerho, jotka pidetään 5 kerran jaksoissa. Maanitussa järjestettävät salibandykerhot ( 7 krt) alkavat ylioppilaskirjoitusten jälkeen viikolla 41. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Koulukuljetusoppilailla on tiistaisin ja keskiviikkoisin oikeus kuljetukseen kouluilla pidettävistä kerhoista kotiin kerhon päätyttyä. Siirtyminen kerhoon koulupäivän jälkeen on vanhempien järjestelyvastuulla. Mikäli lapsesi tarvitsee koulukuljetuksen, täytä ilmoitus 2.9.2020 mennessä linkissä: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari4.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=6B9F3006E06CEEC4C22585C9002BE22F

Toiminnassa huomioidaan koronaviruksen ehkäisemiseksi annettuja yleisiä hygienia ja turvaväliohjeita.

Harrastusiltapäivätoiminnasta tiedotetaan Wilman kautta ja kunnan kotisivuilla.

Harrastamisen iloa ja onnistumisia harrastusiltapäivätoiminnan parissa toivottelee

 

Mika Vänni

puh. 0403172048, etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Assi Battilana

Puh. 0403172418, etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Takaisin listaukseen