Ajankohtaista

Kirjasto, Kulttuuri, Minä Elän!, Museo

Hae inspiraatiota mielen hyvinvoinnin huolenpitoon –  kuntokortti jaossa Tuusulan ja Nurmijärven kirjastoissa 

10.2.2022

Tuusula ja Nurmijärvi haastavat sinut tänä vuonna mukaan pitämään huolta omasta mielen hyvinvoinnistasi erityisesti kulttuurin, taiteen ja tieteen avulla. Inspiraatiota hyvinvoinnin edistämiseen voit hakea mielen hyvinvoinnin kuntokortista, jonka voit noutaa itsellesi käyttöön Tuusulan ja Nurmijärven kirjastoista.

Kivi-kunnat Tuusula ja Nurmijärvi viettävät Minä elän! – 150 vuotta Aleksis Kiven kuolemasta -merkkivuotta mielen hyvinvoinnin teemalla.  Merkkivuoden tavoitteena on tuoda esille taiteen, kulttuurin ja tieteen merkitystä hyvän elämän ja toimintakyvyn vahvistamisen lähteenä, tarjota ohjelman ja tapahtumien kautta rakennusaineita mielen hyvinvoinnille, nostaa keskusteluun ajankohtaisia hyvinvointiin vaikuttavia asioita ja raikastaa käsityksiä Kiven kirjailijahahmosta. Pandemia-ajan haasteet ovat koskettaneet jokaista ihmistä, joten merkkivuosi on hyvä mahdollisuus kiinnittää erityishuomiota oman jaksamisensa edistämiseen.

Kirjastoissa jaettavasta mielen hyvinvoinnin kuntokortista saat vinkkejä Minä elän! -merkkivuoden tapahtumista ja ohjelmasta sekä arkipäivän teoista, joilla voit ylläpitää hyvinvointiasi.  Korttiin voit myös täydentää niitä asioita, jotka edistävät juuri Sinun hyvinvointiasi. Korttiin voi kerätä rasteja tekemistään teoista. Keräämällä viisi rastia ja palauttamalla kortin vuoden loppuun mennessä kirjastoon, voit myös osallistua arvontaan. Kaikkien osallistujien kesken arvontaan kaksi Museokorttia tai hyvinvointivalmennusta.

Mielen hyvinvoinnin kuntokortti on nyt jaossa  Nurmijärven ja Tuusulan pääkirjastoilla sekä Jokelan, Kellokosken, Klaukkalan ja Rajamäen kirjastoilla.

Lue lisää Minä elän! -merkkivuodesta ja sen ohjelmasta:

www.nurmijarvi.fi/minaelan
www.tuusula.fi/minaelan

Takaisin listaukseen