Ajankohtaista

Päätöksenteko, Valtuusto, Viestintä

Ensimmäinen Listapalaveri julkaistu: Veronkorotukset mainittu

22.8.2023

Veronkorotukset vai säästöt? Nurmijärven kunnan uudessa Listapalaveri-sarjassa perataan rennolla ja asiantuntevalla otteella paikallispolitiikan kiinnostavimmat kiemurat. Ensimmäisessä jaksossa keskustelevat kunnanvaltuutetut Taneli Kalliokoski (kesk.), Virpi Räty (kok.) ja Leni Niinimäki (vihr.) ja keskustelun löylynheittäjänä toimii kunnanjohtaja Outi Mäkelä. Jakso on nyt kuunneltavissa ja katsottavissa kunnan kotisivuilla, Spotifyssa sekä Youtubessa!

Miten tasapainoilla haastavan taloustilanteen kanssa kunnassa, jossa vietetään enemmän ristiäisiä kuin hautajaisia? Listapalaveri-sarjassa jokainen kunnanvaltuutettu nostaa esille itseään kiinnostavan aiheen. Ensimmäisessä Listapalaverissa keskustelu pyörii kunnan taloustilanteen ympärillä. Keskustelussa pohditaan, kuinka Nurmijärven kasvu voidaan mahdollistaa jatkossa kestävällä tavalla, ovatko kunnan avustuksista leikkaaminen tarkoituksenmukaista ja siitä, mikä ratkaisee opetustilojen rakentamisen Nurmijärvellä. Verenpainetta nostattavat veronkorotuksetkin mainittiin. Katso ja kuuntele Listapalaveri alta!

Katso Listapalaveri-video Youtubessa:

Kuuntele Listapalaveri-keskustelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

”Listapalaverin tarkoitus on tehdä Nurmijärven päättäjiä sekä ajankohtaisia asioita tutuksi. Yritämme myös innostaa kuntalaisia ja muita Nurmijärven ystäviä keskustelemaan. Uskomme, että tämä uusi kanava on mahdollisuus tavoittaa niitäkin, joita emme ole vielä muita reittejä löytäneet. Toivomme aktiivista palautetta, ideoita, kommentteja – risut, mutta myös ruusut ovat lämpimästi tervetulleita!”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo.

Listapalaveri – kuukausittain

Listapalaveri julkaistaan kuukausittain ennen valtuuston kokousta. Listapalaveri-podcast on kestoltaan noin 30 minuuttia, kun Listapalaveri-video puolestaan noin 10 minuuttia.

”Podcast mahdollistaa Listapalaveriin uppoutumisen syvällisemmin esimerkiksi autossa tai koiraa lenkittäessä. Yksi podcast-jakso kestääkin suunnilleen ajomatkan Nurmijärveltä Helsinkiin, joten se on sopivaa seuraa työmatkalle. Video puolestaan on mitoitettu somealustoille sopivaksi, napakammaksi katsaukseksi Listapalaveri-keskusteluun”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Anna palautetta!

Palautetta Listapalaverista voi antaa kunnan somekanavissa sekä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@nurmijarvi.fi.

Ota Listapalaveri seurantaan nyt!

Tilaa kunnan Youtube-kanava.
Seuraa Listapalaveria Spotifyssa.

Takaisin listaukseen