Ajankohtaista

Asuminen, Maankäyttö, Rakentaminen, Tontit

Heinojan asuinalueelta tulossa tontteja myyntiin

11.10.2023

Nurmijärven kirkonkylällä sijaitsevalta Heinojan alueelta on tulossa 23.10. myyntiin ensimmäiset, hyvänkokoiset ja kohtuuhintaiset tontit. Heinoja näyttäytyy omaperäisenä, luonnonläheisenä ja rauhallisena asuinalueena, erityisesti lapsiperheille sopivana alueena, ja vain kahden kilometrin päässä Kirkonkylän keskustan palveluista ja moninaisista harrastusmahdollisuuksista. Heinojan asuinalueeseen kannattaa tutustua jo nyt, osoitteessa nurmijarvi.fi/heinoja ja tonttitiedot löytyvät Tonttien hakupalvelusta.

Heinojalta myyntiin 18 tonttia – hakuaika kaksi viikkoa

Heinojan omakotitonttien haku alkaa 23.10.2023 klo 9, ja päättyy 6.11.2023 klo 12.

Heinojalta tulee myyntiin yhteensä 18 tonttia, joista 14 on yhden asunnon tontteja ja neljälle tontille voi rakentaa kaksi asuntoa tai paritalon. Yhden asunnon tonttien pinta-ala vaihtelee 707–852 m2 välillä ja tonttien luovutushinta on 75 €/m2. Kahden asunnon tonttien pinta-alat ovat 982–1419 m2, ja luovutushinta on 85 €/m2.

Omakotitontteja haetaan sähköisesti Tonttien hakupalvelussa.

Uudet omakotitontit laitetaan hakuun aina arvontamenettelyn kautta eli tontit arvotaan hakijoiden kesken. Hakemukseen voi valita mieluisuusjärjestyksessä 1–10 tonttia, joiden arvontaan haluaa osallistua. Samasta taloudesta voi jättää vain yhden hakemuksen. Tutustu tarkemmin arvontamenettelyllä luovutettavien omakotitonttien hakuun.

Tarkemmat tietoja omakotitonteista löytyvät Omakotitontti-sivustolta, ja esimerkiksi Heinojan tonttien rakentamisohjeet ja asemakaavamääräykset löytyvät Omakotitonttien aineistot -sivulta.

Takaisin listaukseen