Ajankohtaista

Asuminen, Hyvinvointi, Keusote, Sosiaali ja terveys, SOTE-uudistus, Terveys

Ehdotus Keusoten Hyvinvointialueohjelmasta julki – kerro mielipiteesi

27.6.2023

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusote on julkaissut ehdotuksen alueen Hyvinvointiohjelmasta. Ohjelmassa kuvataan niitä toimenpiteitä, joilla rakennetaan elinvoimaista hyvinvointialuetta ja turvataan sujuvat palvelut. Nyt on aika kuulla alueen asukkaita. Ota kantaa Hyvinvointialueohjelman luonnokseen ja kerro omat näkemyksesi ja ideasi.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue on vastannut sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella 1.1.2023 lähtien.

Keski-Uudenmaan Hyvinvointialueohjelmassa kuvataan, millä tavalla rakennetaan yhdessä elinvoimaista Keski-Uuttamaata ja turvataan asiakaslähtöiset ja sujuvat sosiaali- ja terveyspalvelut, jotka ovat vaikuttavia, saavutettavia ja kustannustehokkaita.

Ehdotus Keusoten Hyvinvointialueohjelmasta on nyt julki ja luonnos on luettavissa Keusoten verkkosivustolla. Toiveissa on, että mahdollisimman moni alueen asukkaista tutustuu siihen ja kertoo mielipiteensä ohjelmasta.

Helpoin tapa ottaa kantaa on vastata kyselyyn verkossa. Kysely on avoinna 15.8. asti.

Hyvinvointialueohjelma ja verkkokysely: https://www.keusote.fi/ajankohtaista/hyvinvointialueohjelma/

 

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) vastaa alueen jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta. Nurmijärven kunta hoitaa joitain sosiaali- ja terveyspalveluihin kytkeytyviä hyvinvointipalveluita, kuten työllisyyteen ja kotoutumispalveluihin liittyviä asioita. Lue lisää: https://www.nurmijarvi.fi/kuntalaisen-palvelut/sosiaali-ja-terveys/

Takaisin listaukseen