Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

WANTED! Kunnanlakimies

29.8.2019

Kunnanjohtajan blogi

WANTED! Kunnanlakimies

23.8.2019 

Nyt olisi mielenkiintoiset saappaat vapaana! Suomen suurin kunta etsii tyyppiä, joka sopii Nurmijärven julkishallinnon juridiikan ykkösasiantuntijaksi ja johtamaan hallinnon joukkuetta.

Oletko sinä etsimämme kunnanlakimies tai tiedätkö mahdollisesti jonkun sopivan?

Kunnanlakimiehen tehtävänä on varmistaa hallinnon prosessien oikeellisuus ja tehokkuus sekä neuvoa ja ohjata kunnan johtoa ja toimialoja juridisissa kysymyksissä. Kunnanlakimies toimii myös konsernipalveluiden hallintopalvelut-tulosalueen päällikkönä.

Tehtävä on Nurmijärven kunnassa uusi, joten tehtävään valitulla on mahdollisuus toimia suunnannäyttäjänä ja tehtävänkuvaa voidaan muokata valitun erityisosaamisen ja työkokemuksen perusteella.

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus julkishallinnon tehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kunta-alan lainsäädännön ja sopimusoikeuden tuntemusta, esimiestaitoja, kokemusta oikeusprosessien valmistelusta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kehittämismyönteistä työskentelyotetta, palveluasennetta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme näköalapaikan kuntahallintoon, mahdollisuuden kehittää osaamista ja vaikuttaa hallinnon prosesseihin sekä hyvän työyhteisön. Olemme 1800 hengen organisaatio ja hyvän fiiliksen työpaikka. Kuntastrategiassa tavoitteemme on, että Nurmijärvi on positiivinen ilmiö.

Hallintopalvelut-tulosalueen tehtäviin kuuluu vastata valtuuston, kunnanhallituksen, konsernijaoston ja vaikuttajatoimielinten valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, asianhallinnasta ja hallinnon tukipalveluista, kunnanviraston keskitetyistä asiakas- ja palautepalveluista, hallinnon juridisesta tuesta sekä vaalitehtävistä. Tehtäviä hoitaa yksiköiden osaava henkilöstö. 

Kunnanlakimiehen tehtävään hallintopalvelut-tulosalueen päällikkönä kuuluu toimia tulosalueen valmentavana esimiehenä, tuoda julkishallinnon valmisteluun juridinen osaaminen ja toimia organisaation juridisena tukena.

Kunnanlakimiehen esimiehenä toimii hallintojohtaja. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virka on vakituinen ja valinnassa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 28.8.2019 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti >>

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Jukka Anttila, puh. 040 317 2001,

 

Outi

 

Blogin etusivulle

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä