Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Tulisitko sinä Nurmijärvelle töihin?

18.5.2018

Nurmijärven kunta on kasvualue, jonka alueella tulee vuosittain auki reilut 500 työpaikkaa.

Kaikkiaan kunnan alueella on tällä hetkellä noin 12 000 työpaikkaa. Alueella toimii noin 3000 yritystä ja työnantajia löytyy mm. teollisuuden, kuljetuksen, koulutuksen, kaupan ja rakentamisen aloilta. Suurimpia työnantajayrityksiämme ovat Altia, Teknos, Roal, Kiitosimeon ja Korsisaari.

Kunnan alueelle perustettavien yritysten määrä on ollut viimevuosina kasvussa. Viime vuonna uusia yrityksiä perustettiin 244 ja yritystoiminnan lopetti 120 yritystä. Nurmijärveläisistä noin 7000 henkilöä työskentelee kunnan alueella ja noin 12500 nurmijärveläistä pendelöi päivittäin töihin muihin kuntiin. Nurmijärvelle töihin kulkee päivittäin noin 5000 henkilöä – pääsääntöisesti lähialueiden kunnista.

Suurin työnantaja Nurmijärvellä on kunta, jonka moninaisissa tehtävissä työskentelee parhaillaan noin 2400 henkilöä. Olemme monialainen työnantaja ja organisaatiossamme on noin 300 erilaista ammattinimikettä. Valttikorttimme on, että tarjoamme työtä, jolla on merkitystä. Teemme yhteiskunnan tärkeimpiä tehtäviä ja tuotamme arkea turvaavaa palvelua – ihmiseltä ihmiselle. Työnantajana olemme kannustava, arvostava, vakaa ja turvallinen.

Nurmijärven kunnalla on vuosittain auki yhteensä noin 350 työpaikkaa. Tälläkin hetkellä auki on useita työpaikkoja eri toimialoilla. Tarjolla olisi töitä mm. talousjohtajalle, viestintäpäällikölle, liikunnanohjaajalle, luokanopettajille, tuntiopettajille, koulunkäynnin ohjaajille, perhetyöntekijälle, lähihoitajalle, sosiaalityöntekijälle, lastentarhanopettajille, kaavoitusinsinöörille, ajoneuvoasentajalle, työkoneenkuljettajalle, rakennuttajainsinöörille.

Olisitko sinä tai joku tuntemasi kaipaamamme osaaja?

Nurmijärvellä on tekemisen meininkiä ja hyvä syke. Iloinen joukkueemme kaipaa innostuneita osaajia mukaamme tekemään Nurmijärvestä positiivista ilmiötä!

Outi

 

Blogin etusivulle

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä