Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Petra – liikuntasuunnittelija

1.1.2019
Ilmiöntekijät-kampanja, kuvassa liikuntaohjaaja Petra
 

“Tulen kiukkuiseksi, jos en pääse liikkumaan. Liikunta tuo hyvänolon tunteen, varsinkin hikiliikunta. Itse urheilen aika paljon. Käyn kuntosalilla kaksi kertaa viikossa ja spinningissä aina kun pääsen. Talvisin tykkään liikkua metsissä, mutta käärmeitä pelkään kuollakseni, joten kesäisin en uskalla sinne mennä.

Aikanaan innostuin valtavasti jumpan ohjauksesta. Olen aina tykännyt liikkua. Olen kotoisin Kuusamosta, ja siellä mahdollisuuksia ei ollut kauhean paljon. Talvella pystyi hiihtämään ja kesällä harrastamaan yleisurheilua.

Tällä hetkellä toimin ikäihmisten liikuntavastaavana ja erityisliikuntavastaavana. Teen liikunnanohjausta ja liikuntasuunnittelun tehtäviä. Suunnitellaan vuosittain kalenterivuoden toiminta, vastataan budjetista ja tehdään paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Olen myös kouluttamassa vapaaehtoisia.

Ilmiöntekijät-kampanja, kuvassa liikuntaohjaaja Petra

Asiakkaiden kanssa oleminen on ehdottomasti parasta tässä työssä.  Tarinoita menneiltä ajoilta kerrotaan paljon, myös surullisia. Ja paljon Suomen historiasta; sota-ajasta, sodan jälkeisestä ajasta. Kun asiakas pääsee apuvälineestä eroon tai on laihdutusryhmässä onnistunut pudottamaan painoaan, tuntuu mahtavalta, että on voinut olla avuksi ja opastamassa.

Kun on saanut sen liikunnan kipinän jollekin, niin siitä tulee hieno tunne!”

 

#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät