Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Parviäly hoi – Mikä sinusta on kivaa Nurmijärvellä?

12.7.2019

Aika usein sitä ei vaan näe metsää puilta. Saattaa asua vuosiakin jossain, mutta ei juuri tähyile arkeaan pidemmälle. Matkoilla kyllä lumoutuu maailman ihmeistä, mutta kotinurkissaan ei ole välttämättä käynyt katsomassa ainuttakaan nähtävyyttä.

Nurmijärven kunnassa on värikäs historia, rikas luonto ja monipuolisesti kaikenlaista tarjontaa ja tapahtumaa, jota toki kaikin keinoin pyrimme myös kuntana tuomaan esille. Tänä kesänä on esimerkiksi jokaiseen kotiin jaettu kunnan kesäesite, josta löytyy laaja kattaus infoa kunnan kesätapahtumista ja kesäkohteista.

Pidämme myös kunnan kotisivuilla matkailusivustoa, johon mielellään lisätään ja päivitetään tietoa hyvistä kohteista.

Kunnan kotisivuilta löytyy myös tapahtumakalenteri, johon toivomme kaikkien tapahtumajärjestäjien ilmoittavan tapahtumistaan. Olemme uudistamassa kunnan kotisivuja, ja tulevilla sivuilla sekä matkailusivuihin että tapahtumakalenteriin panostetaan entistä enemmän.

Yritämme parhaamme mukaan tuoda Nurmijärven kohteita esiin myös sosiaalisen median puolella, Instagramissa, Facebookissa ja lisääntyvässä määrin myös Twitterissä.

Emme onneksi ole yksin viestimässä, ja sehän tässä yhteisöllisyydessä onkin parasta. Eri toimijat osaltaan keräävät ja jakavat infoa – esim. Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen sivuilta löytyy hyviä vinkkejä luontokohteista ja karttoineen. Tai Nurmijärven seurakunnan sivuilta löytyy mukavasti infoa monipuolisesta kirkkotarjonnastamme ja niiden yksityiskohdista.

Myönnämme, että matkailun tuotteistamisessa ja markkinoinnissa olemme vielä alkumatkalla, mutta suunta on selvä. Nurmijärvi on kuin pitkään piilossa ollut salaisuus, joka ansaitsee tulla näkyville. Yksi isoimmista haasteista on kuitenkin tiedon kerääminen ja ajantasaisena pitäminen. Lisäksi eri ihmiset kokevat eri asiat kiinnostaviksi ja inspiroiviksi. Voisiko näiden haasteiden äärellä olla apua ”parviälystä” ja joukkoistamisesta? Löytyisikö teiltä vinkkejä hyvistä kohteista? Mikä sinusta on kivaa ja omalaatuista Nurmijärvellä? Oletko huomannut, että joku kohde puuttuu listoiltamme tai kohteen tiedot ovat vanhentuneet?

Osallistuminen on helppoa! Somessa meillä ovat käytössä häshtagit #nurmijärvi #nurmijärvenkesä2019 #nurmijärvionilmiö ja #positiivinenilmiö. Niillä voi mielellään nostaa esiin Nurmijärveen liittyviä positiivisia ja kiinnostavia juttuja, kuvia ja tarinoita.

Outi

 

Blogin etusivulle

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä