Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Nyt on säpinää

31.8.2018

Oletko huomannut, että Klaukkalassa on nyt perjantai-iltana 31.8. taiteiden yö; Jorma Uotinen, Katariina Souri ja Johanna Vuoksenmaa? Oletko tulossa ilmastonmuutoskonserttiin? Kai sentään tulet Valkjärven kyläpäivään? Tai Vaaksin valtaus -juoksutapahtumaan? No, Taidekieppiä ei ainakaan kannata missata!

Venetsialaiset on vietetty ja mökkiviikonloput ovat takana päin. Onneksi niin, sillä syksy on nyt omilla kylillä täynnä säpinää. Tapahtumia riittää taatusti jokaiseen makuun. Koteihin on jaettu alkusyksystä Nurmijärvi -lehti, joka löytyy myös sähköisenä (). Siihen on kerätty kokoelma syksyn tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Mutta kannattaa myös seurata kunnan tapahtumakalenteria, sekä aktiivisesti asioista tiedottavaa paikallislehteämme.

Jos et vielä ole ehtinyt tutustua uuteen monitoimitaloomme Monikkoon ja sen tarjontaan, tämä syksy antaa siihen huikeita mahdollisuuksia. 8.9. vietetään Monikko-päivää, jossa voi tutustua talon antiin ja tarjolla on kaikenlaista hauskaa, kuten Pikku Papun -orkesteri ja tubettajat Roni Back ja Pikku Pinsku. Monikko on antanut pitkään kaivatut puitteet kulttuurille ja esiintyjille ja Nurmijärvikin alkaa pikkuhiljaa nostaa profiiliaan kulttuuritapahtumien keskittymänä. Pitkin syksyä Sali täyttyy toinen toistaan herkullisemmista esiintyjistä; Stand Up -Mafia, Soile Isokoski, Pekka Kuusisto, Ulla Tapaninen, Ylioppilaskunnan laulajat, Rajaton jne. Parhaat paikat kannattaa varata ajoissa.

8.9. vietetään myös 100-vuotiaan sähköyhtiömme Nurmijärven Sähkön pihalla perinteistä energiapäivää, jossa on tapahtumaa koko perheelle ja 500 ensimmäiselle hodareita.

Kunnan tapahtumakalenterista löytyy myös paljon liikunnallisia aktiviteetteja ja harrastusryhmiä, jotka ovat myös käynnistäneet syyskautensa. Näiden lisäksi on toki paljon muutakin tarjontaa. Nurmijärven Opiston ohjelmasta löytyy vaikka mitä kivaa. Tanssi- ja musiikkiopistot ovat myös laajentaneet tarjontaansa mm. aikuisopetukseen. Erityisen ylpeä olen kuitenkin Nurmijärven sadoista seuroista, yhdistyksistä ja kerhoista, jotka vapaaehtoisvoimin pyörittävät toimintaa ja tarjoavat mielekästä tekemistä. Tärppinä vielä mainittakoon Lottolähetyksestäkin tutun Klaukkalan Nuorisoseuran Peter Pan -näytelmä, joka pyörii vielä 31.8. ja 1.9.

Nyt ei voi enää kukaan tosissaan väittää, ettäkö Nurmijärvellä ei koskaan tapahdu mitään. Vai voiko? Jos nyt on niin, että juuri sinun mieleisesi tapahtuma tai aktiviteetti täältä puuttuu, niin ota ihmeessä yhteyttä! Selvitellään mitä voisimme asialle tehdä.

Värikästä syksyn alkua!

 

Outi

 

Blogin etusivulle

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä