Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Mikä ihmeen Shop Up Days?

31.7.2020

Nyt on tulossa tapahtuma, johon kaikkien nurmijärveläisten ja nurmijärveläisten yritysten kannattaa osallistua!

3.-4.9. järjestetään nimittäin historian ensimmäinen Nurmijärvi Shop Up Days – eli kotimaisittain Nurmijärven shoppailupäivät.

Shop Up Daysin idea on, että kahden päivän ajan nurmijärveläiset yritykset tekevät toimintaansa tutuksi erilaisilla tempauksilla ja tarjouksilla pop up -hengessä – houkutellen meidät kaikki tutustumaan, tukemaan, tsemppaamaan ja hankkimaan paikallisia tuotteita ja palveluja.

Mutta miksi kaikkien – etenkin nurmijärveläisten – kannattaa osallistua? Vain ja ainoastaan siksi, että ostamalla oman alueen toimijoilta, varmistamme, että palvelut pysyvät ja paranevat, sekä eurot kiertävät verojen kautta myös omaksi hyödyksemme.

Entä miksi yritysten kannattaa osallistua? Tarjolla on yrityksellenne, tuotteillenne ja palveluillenne ilmaista näkyvyyttä ja positiivista pöhinää, josta toivottavasti on hyötyä pidemmälläkin aikavälillä.

Kuntalaiskyselyt ovat osoittaneet, että alueen asukkaat eivät tunne läheskään kattavasti Nurmijärvellä toimivien yritysten toimintaa, tuotteita tai palveluita. Shop Up Days on myös ns. tuhannen taalan paikka tuoda näkyväksi se, mitä juuri teidän yrityksenne tarjoaa ja kertoa kuntalaisille, miksi yrityksessänne kannattaisi asioida.

Tapahtuman ovat ideoineet Nurmijärven kunta ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry sekä Nurmijärven yrittäjäyhdistykset Klaukkalan Yrittäjät,  Nurmijärven Yrittäjät  ja Nurmijärven Yrittäjänaiset. Tapahtuman sivusto on rakennettu Nurmijärven kunnan kotisivujen alle.

Nyt on menossa se vaihe, jolloin paikalliset yritykset voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan. Ilmoittautuminen päättyy 16.8. Tapahtuma on maksuton ja kaikki toimijat ovat tervetulleita mukaan, aina pienimmistä putiikeista isoimpiin yrityksiin. Tempausten ja tarjousten osalta vain mielikuvitus asettaa rajat. Ryppyotsaisuus ja pingottaminen kannattaa unohtaa, sillä kyseessä on rennon letkeä, hyvän mielen tapahtuma.

Yritykset voivat osallistua molempina päivinä, tai vain toisena. Kaikkien mukaan lähtevien yritysten tiedot, tempaukset ja tarjoukset kootaan keskitetysti tapahtuman verkkosivuille, jota kautta tapahtumaan osallistuvilla shoppailijoilla tiedot ovat keskitetysti saatavilla.

Osana Shop Up Days -tapahtumaa Nurmijärvellä järjestetään kaikissa kolmessa päätaajamassa myös Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin Timanttijahti. Se on avoin kilpailu kaikille täysi-ikäisille kuntalaisille. Rajamäen, Kirkonkylän ja Klaukkalan alueille kätketään useita timanttisymboleja, joita löytämällä voi saada jonkin Timanttijahtiin osallistuvan yrityksen lahjakortin. Timanttijahdista löytyy lisätietoa täältä: https://www.kunkk.fi/timanttijahti

Shop Up Days houkuttelee siis osallistumaan monin eri tavoin. Merkkaa päivät jo nyt kalenteriin. Päivien sisältö kootaan keskitetysti tapahtumasivuille, joita kannattaa seurata aktiivisesti tapahtuman lähestyessä.

#ShopUpDays #Timanttijahti20 #Nurmijärveltä

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä