Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajan videotervehdys 27.3.2020

27.3.2020

Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä varoittaa kuntalaisia koronaviruksen vaaroista ja kehottaa kaikkia noudattamaan saatuja ohjeita lähikontaktien välttämisestä.

”Nurmijärven kunta kuuluu tällä hetkellä Suomen pahimpiin epidemia-alueisiin ja koronavirustartuntojen määrät ovat alueellamme kasvaneet päivittäin merkittävästi. Emme voi enää väistää epidemian tuloa, mutta tällä hetkellä tärkeintä on noudattaa kaikkia ohjeita, joita olemme saaneet”, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo videotervehdyksessään kuntalaisille. ”Käsienpesu ei enää riitä, nyt on tärkeintä eristäytyminen. Eristäytymisellä voimme mahdollistaa sen, että ne jotka aidosti tarvitsevat sairaalahoitoa, sitä myös saavat.”

Nurmijärven kunta tukee omalta osaltaan kotona pärjäämistä. Kunta järjestää koululaisille etäopetusta, nuorisotoimi on siirtänyt toimintojaan sosiaaliseen mediaan ja internetiin, kulttuuripalvelut ja liikuntapalvelut ovat niin ikään alkaneet tuottaa palveluita somessa ja virastopalvelut toimivat puhelimen, sähköpostin ja etäkokousten kautta.

”Ikäihmisille on avattu seurakunnan kanssa yhteistyössä palvelunumero (044 422 0535), jonka kautta on mahdollista saada henkistä tukea sekä apua kauppa- ja apteekkiasiointiin. Pidäthän myös sinä osaltasi huolta, että läheisesi, ympärillä olevat ihmiset ja etenkin yli 70-vuotiaat pystyvät parhaalla mahdollisella tavalla pysymään ohjeiden mukaisesti eristyksissä”, kunnanjohtaja vetoaa kuntalaisiin.

”Nyt tarvitsemme toistemme tukea. Arjessa pienetkin asiat saattavat ilahduttaa, ja niistä kannattaa nyt pitää huolta. Vielä me tästä selviämme, tsemppiä kaikille!”, kunnanjohtaja sanoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Nurmijärven kunnan YouTube-kanavalla >>

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä