Nurmijärven blogi

Vanha-Klaukka

Vanha-Klaukka

Kuningaslaji kukoistaa Nurmijärvellä – kaikkien aikojen futisvuosi!

2.7.2021

Kirjoittaja: Ilkka Junttila, NJS:n toiminnanjohtaja

 

Nurmijärven Jalkapalloseura NJS järjestää toimintaa koko Nurmijärven kunnan alueella, mutta erityisen kovassa käytössä on Klaukkalan urheilupuiston nurmi ja tekonurmi sekä alueella sijaitseva seuran oma sisähalli.

Olosuhteet kuningaslaji jalkapallolle ovat Klaukkalan alueella erityisen hyvät ja kesän aikana urheilupuistossa on mm. leiritoimintaa, miniturnauksia, nappulatoimintaa sekä luonnollisesti joukkueilla on kalenterit pullollaan otteluita ja turnauksia.

Huuhkajien, Helmareiden ja Futsal-maajoukkueen nostattamassa buumissa myös uusia pelaajia on saapunut seuraan ja kasvavaa kiinnostusta futikseen on havaittavissa!

Seuran nettisivujen (www.njs.fi) kautta myös uusien pelaajien tutustuminen lajiin onnistuu, sivuilta löytyy jokaisen ikäluokan yhteystiedot.

Itse ikäkausijoukkueiden jalkapallotoiminnassa joukkueilla pelejä riittää ja palaute kentiltä on ollut hienoa – tätä on todellakin odotettu!

Seuralla on toimintaa leiritoiminnasta ja perheen pienimpien kolmen ikävuoden tietämissä alkavasta iloisesta PerheFutiksesta, aina ikämiessarjojen maineikkaaseen HuPaan ja naisten harrastefutiksen tähteen Femmesiin saakka. Toimintaa on niin pojille kuin tytöillekin ja osaamistasojen huomioimiseen seura kehittää parhaillaan uudenlaista harrastefutis-konseptia.

Meillä voit myös valmentaa tai toimia pelinohjaajana ja kouluttautua voi molemmissa seuran tukemana.

Turnauksissa ja edustusjoukkueen peleissä talkoilemme yhdessä, nämä ovat itseasiassa varsin mukavia ja yhteisöllisiä hetkiä samanhenkisten ihmisten ja yhteisen yhdistyksen jäsenten kanssa.

Myös seuran edustusjoukkueet ovat päässeet vihdoin kiinni sarjatoimintaan, naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Ykkösessä ja miesten edustusjoukkue puolestaan Miesten Kakkosessa. Erityisesti kiinnostava on lauantaina 17.7. pelattava tuplapeli, eli sekä miesten että naisten edustusjoukkue pelaa kotiottelunsa tuolloin Klaukkalassa!

Otteluparin ympärille on luvassa tapahtumaa, josta tarkempaa infoa lähempänä seuran nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kuvassa ollaan ensimmäisellä kesäleirillä kuumissa olosuhteissa, onneksi välillä pidettiin mm. jäätelötaukoja.

Takaisin listaukseen

Seuraa uuden Vanha-Klaukan alueen kehittymistä.

Tutustu Vanha-Klaukan sivuihin >>

 

Naurava lapsi talon portailla