Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Katri – rehtori

15.1.2019

“Haaveammattini lapsena oli olla opettaja. Ja sitten ryhdyin haaveilemaan rehtorin työstä. Rehtorina oleminen on melko yksinäinen esimiesasema, vaikka täällä Palojoella on kyllä hyvä olla.

Ikkunasta näkyvät pellot. Muutaman kerran työmatkalla, sumuisilla aukeilla auringon noustessa, olen nähnyt peuran. Palojoen laakso on tosi kaunista ja dramaattista maisemaa. Huomaa, että ollaan maalla, kun lapset kertovat, että nyt alkoi metsästyskausi. Kyläkoulussa kaikki tuntevat toisensa. Se helpottaa arkea ja tuo turvallisuutta. Meillä on paljon lapsia, joiden vanhemmat ja ehkä isovanhemmatkin ovat olleet tässä koulussa aikoinaan.

Minua kiinnostaa koulun kehittäminen ja se, miten koulu voisi olla vielä nykyistäkin parempi kasvualusta. Alkuluokka on lempikokeiluni ja meidän koulu on mukana pilottihankkeessa. Eskarit, ykköset ja kakkoset ovat yhdessä jakamassa arjen.

Me yritetään löytää uusia tuulia arviointiin ja jakaa vastuuta. Rakennamme yhteisöllistä koulua, jossa lapset kokisivat, että koulu on hyvällä tavalla heidän paikkansa. Työn ytimessä on, että ehdittäisiin olla läsnä oppilaille.”

#nurmijärvionilmiö

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät