Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Kaisa – luokanopettaja

4.4.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, luokanopettaja Kaisa

“Tämä oli lapsuuden klassikkohaave, tulla opettajaksi. Täällä koulussa on yhdessä tekemisen meininki. Oppilaskunta sai suunnitella lasten oikeuksien viikon koulussa ja he halusivat, että pidetään pyjamia päällä ja otetaan unilelut mukaan. Meidän koulussa on  oppilaita osallistava kulttuuri.

⠀⠀⠀⠀
Haluan, että lapset saavat käyttää omia vahvuuksiaan. Käytän opetuksessa draamakasvatusta, joka luo hyvää yhteishenkeä ja rohkaisee lapsia heittäytymään. Minä haluan, että täältä koulusta lähtee hyvän itsetunnon omaavia lapsia, joilla on rohkeus olla omia itsejään.

Tämä on työ, jossa kaikki ei tapahdu kuten oli suunnitellut. Päiviin kuuluu hirveän paljon muuttuvia tekijöitä. Omasta mielestäni kasvatuksellinen puoli menee kuitenkin usein opetuksen edelle.

Ilmiöntekijät-kampanja, luokanopettaja Kaisa
Meidän alalla on hirveästi uusia ideoita ja erilaisia opetusmenetelmiä. Facebookin ryhmissä opettajat jakavat osaamistaan ja ideoitaan, ja opettajien pitäisi olla tarkkana, ettei koe riittämättömyyden tunteita. Pitää luottaa siihen, että on hyvä opettaja ihan vaan omana itsenään ja olemalla läsnä oppilaille.”

#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät