Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Joulu laskeutuu jo Nurmijärvelle – oletko muistanut ilmoittaa tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin?

22.11.2018

Tuntuuko se vaan, vai aikaistuuko joulunvietto vuosi vuodelta? Lahjakuvastoja on jo jonkin aikaa ilmestynyt postilaatikkoon ja monin paikoin jouluvalot ovat jo syttyneet. Jouluradio alkoi tänä vuonna soida jo 5.11. Lämpötila oli monin paikoin sama tai korkeampi kuin juhannuksena ja viimeiset ”vielä on kesää jäljellä” -rallatukset raikuivat.

Joulutunnelman ja glögin ystävänä en tosin ole lainkaan harmissani siitä valosta, ilosta, yhteisöllisyydestä ja lämmöstä, mitä joulu tuo.

Joulupukki ja muori ovat tulleet jo Nurmijärvelle ja päivystävät pääkirjastossa torstaina 22.11. klo 16-19.30. Siellä voit käydä otattamassa vaikkapa hauskat joulukorttikuvat tai kertomassa lahjatoiveita pukille.

Klaukkalan yrittäjien joulukadun avajaiset ja joulupukin kulkue lähtee perjantaina 23.11. klo 18 Brunnilta kohti toria. Klo 17.30 alkaa valotikkujen jako Brunnilla. Tilaisuus päättyy ilotulitukseen.

Lauantaina 24.11. on monien tapahtumien päivä. Monikossa vietetään joulumyyjäisiä klo 10-14. Kirkonkylällä on perinteinen yrittäjien joulutori joulupuuroineen klo 9-14. Rajamäessä kauppakeskus Lähteen pihalla klo 10-18 yrittäjien ja kyläyhdistyksen järjestämää ohjelmaa ja myyntikojuja, sekä illan päätteeksi ilotulitus. 

Röykässä vietetään perinteistä kuusijuhlaa valojen sytytyksen merkeissä 29.11. klo 18. Paikalla myös joulupukki, sekä joulukulkue.

Ja tämä on vasta alkua. Luvassa on vielä monen monta jouluista tapahtumaa, kuten vaikkapa Muorin markkinat 1.12. klo 10-14 Urheilupuiston koululla. Osan voi arvata vanhojen perinteiden pohjalta, mutta on paljon uuttakin.

Nyt on hyvä aika päivittää tapahtumien tiedot ja ajankohdat kunnan kalenteriin. Tapahtumien ilmoittaminen käy helposti nettilomakkeella, jossa on hyvät ohjeet myös mahdollisia muutostilanteita varten. Nurmijärven kunta on mielellään apuna tapahtumien markkinoinnissa ja yhteisöllisyyden muodostamisessa, joten muistakaa kertoa tilaisuuksista myös kuntaan!

Outi

 

Blogin etusivulle

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä