Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Ilmiöntekijät

4.1.2019

Nurmijärven kunnan tavoite on, että Nurmijärvi on positiivinen ilmiö. Se tarkoittaa paitsi sitä, että teemme asioita hyvin, myös sitä, että nostamme esiin hyviä ja positiivisia asioita, joita kunnassamme saamme aikaiseksi.

Kaiken takana ovat ihmiset. Hyvät tyypit ja positiivinen tekemisen meininki. Haluamme olla osaavien työntekijöiden hyvin johdettu työpaikka – hyvän fiiliksen työpaikka.

Hyvä fiilis syntyy siitä, että voi suoriutua työstään odotetulla tavalla, saa työhönsä tukea ja kannustusta, kuuluu mukavaan työyhteisöön ja saa työstä ansaitsemansa korvauksen ja kiitoksen.

Tämän vuoden aikana Nurmijärvelle on ryhdytty rakentamaan valmentavan johtamisen kulttuuria, jonka yhtenä tavoitteena on vahvistaa palautteen antamisen ja kiittämisen kulttuuria.

Nurmijärven kunnassa työskentelee tällä hetkellä reilut 1800 työntekijää – ilmiön tekijää. Työpaikkoja avautuu kunnassa keskimäärin noin 300 vuodessa ja rekrytointia tapahtuu jatkuvasti. Tälläkin hetkellä meillä on avoinna monenlaisia tehtäviä; useita opettajantehtäviä, ruokapalvelutehtäviä, lastentarhanopettajan tehtäviä, sekä psykologien ja tilakeskuksen päällikön tehtävät. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Liikuntasuunnittelija PetraKevään aikana Nurmijärvi haluaa tuoda myös ilmiön tekijöitä esiin ja olemme tällä viikolla startanneet #ilmiöntekijät-sarjan sosiaalisessa mediassa. Sarjan tarinat julkaistaan täydessä pituudessaan Nurmijärven kunnan Instagram-tilillä @nurmijarven_kunta ja lyhennettynä versiona kunnan Facebook-tilillä. Some-kampanjaamme lähti mukaan 26 rohkeaa kunnan työntekijää ja esittelemme heistä yhden kerrallaan joka viikko aina kesään asti. Ensimmäisenä esittelyssä on iloinen liikuntasuunnittelijamme Petra. Käyhän sinäkin tutustumassa ja tsemppaamassa Petraa!

Outi

 

Blogin etusivulle

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä