Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Hanna – isännöitsijä

11.7.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, Hanna isännöitsijä

”Olen lappalainen tyttö. Ensimmäisessä työpaikassa maalasin Ilmajoen kunnassa ulkohuusseja. Sen jälkeen olen toiminut Seinäjoen kaupungilla raittiusluennoitsijana, työmaasihteerinä ja kiinteistöalan erilaisissa tehtävissä. Pidän opiskelusta. Suoritan työni ohessa käsityötaiteen perusopintoja. Minulle käsityön tekeminen on meditointia. Teen paljon ja monenlaisia käsitöitä. Käsityötaide on tullut tärkeäksi. Tällä hetkellä yksi taidetyöni on näyttelyssä Japanissa.

Aina kun on aikaa, opiskelen avoimessa yliopistossa, viimeksi suoritin uskontotieteen opintoja teologisessa. Yksi syy opiskeluun on se, että saan laulan teksteihin näin syvyyttä. Rakastan musiikkia. Laulan ja kirjoitan laulun tekstejä. Viimeisin biisi on tango nimeltä Ota takaisin.

Ilmiöntekijät-kampanja, Hanna isännöitsijä

Olen ollut Nurmijärven kunnan tilakeskuksella töissä 6 vuotta. Hoidan mm. ulkoisia ja sisäisiä toimitilavuokrauksia, selvittelen ilkivaltatapauksia ja hoidan erinäisiä isännöitsijän tehtäviä. Työhöni voi kuulua myös yllättäviä työtehtäviä: Kunnan vaihteeseen tuli kerran puhelu, jossa kuntalainen toivoi apua villasukan kantapään tekemisessä. Neuvonnassa tuli isännöitsijä mieleen ja puhelu yhdistettiin minulla. Tein rutiinityötä koneella ja samalla opastin kuntalaista puhelimessa neulomaan. Työtehtävässäni on ilo palvella kuntalaisia ja kunnan työntekijöitä.”

#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät