Nurmijärven blogi

Ilmiöntekijät

Ilmiöntekijät

Hanna – asiainhallintapäällikkö

3.10.2019

Ilmiöntekijät-kampanja, asiainhallintapäällikkö Hanna

“Asiainhallintapäällikkö on aika käsittämätön nimike monelle. Se tarkoittaa samaa kuin arkistonhoitaja, mutta on siirretty nykypäivään.

Olen alun perin historiantutkija. Kiinnostuin arkistoista kuvitellessani, että arkistoalalla työ on ihanien paperiarkistojen kanssa työskentelemistä. Sitten huomasin, että on muutakin. Suurin osa tiedosta on sähköisessä muodossa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀
Tavoite on se, että päästäisiin kaaoksesta järjestykseen. Ennen kuin aloitin kunnalla, täällä paperiarkistossa suurin piirtein kahlattiin papereissa. Lopulta kukaan ei uskaltanut tuoda arkistoitavaa, kun ajateltiin, että täältä ei mitään löydy. Olemme tehneet paljon töitä, jotta arkisto olisi näinkin siisti.

Tässä on ainakin oppinut suhteellisuudentajua, että ei ota kaikkea niin vakavasti. Arkistossa osaa arvostaa mikä on vanhaa, mutta uskaltaa hävittää, mikä ei ole välttämätöntä.

Ilmiöntekijät-kampanja, asiainhallintapäällikkö Hanna
Kaiken paperin pyörittämisen ja bittimaailman vastapainoksi tykkään olla ulkomaailmassa ja luonnossa, retkeilen ja otan valokuvia. Yritän joka päivä päästä jonnekin ulos, metsään tai luontoon. Kaikkein mieluiten menen meren rannalle kun on aikaa. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Meri on semmoinen, että siinä tulee aina tietty äärettömyyden tunne.”

#nurmijärvionilmiö #ilmiöntekijät

Takaisin listaukseen

Nurmijärven kunnassa työskentelee noin 1800 työntekijää. Eri ammattinimikkeitäkin on yli 200. #ilmiöntekijät-kampanja esittelee monipuolisesti Nurmijärven kunnan ammattilaisia.

Tutustu ilmiöntekijät-tarinoihin >>

Ilmiöntekijät