Nurmijärven blogi

Kunnanjohtajalta

Kunnanjohtajalta

Haasteita koulukuljetuksissa

10.8.2018

Kiitos kaikille, jotka ovat ottaneet yhteyttä liittyen koulukuljetuksiin!
Olen todella pahoillani esiintyneistä ongelmista ja epäselvyyksistä.

Ongelmia on ratkottu yötä myöden useiden tahojen toimesta ja tälle illalle on kutsuttu kaikki kuljetusyrittäjät koolle. Töitä on tarkoitus myös tehdä läpi viikonlopun, jotta saisimme asiat mahdollisimman pian sujuviksi.

Taustalla on useita asioita, joiden vuoksi hankaluuksia on ilmennyt; kunnassa on otettu käyttöön uusi reititysohjelma, kilpailutuksen päätökset ja sitä kautta tiedottamisen aikataulut myöhästyivät ja kuljetusyrittäjissä on paljon uusia toimijoita.

Ongelmien ollessa moninaisia, pelkään, että koko vyyhden selvittäminen vie aikaa.

Kuljetusoppilaiden vanhemmille tiedotetaan tilanteen edetessä Helmin kautta. Mahdollisissa ongelmatilanteissa vanhemmat voisivat nyt tilanteen ollessa akuutti olla yhteyksissä ensisijaisesti hallintopäällikkö , sivistystoimenjohtaja sekä , jotta kuljetussuunnittelijalle jää paremmin aikaa ratkaisujen löytämiseen.

Nämä ensimmäiset koulupäivät ovat monille yksiä elämän tärkeimmistä ja on anteeksipyynnön paikka, että koulukuljetuksia ei ole pystytty hoitamaan niin kuin pitäisi. Koulumatkojen turvallisuus ja luotettavuus ovat vakava asia ja ongelmat on saatava ratkaistua pian.

 

Outi

 

 

 

 

Takaisin listaukseen

Kirjoittaja on Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä

Kunnanjohtaja Outi Mäkelä